Tulpen boeketten

Boeket of een bos tulpen bestellen.

Boeket of een bos tulpen bestellen.

Bloemen agenda Het Tulpen seizoen loopt vanaf Januari tot en met April. 

Wie is er nou niet gek op tulpen? Met een boeket tulpen bezorg je het voorjaar bij iemand in huis.

Het voorjaar is een mooie periode van het jaar die ons doet verlangen naar mooi weer en de zomer. Door tulpen te bestellen en laten bezorgen door de Fleurop Bloemist breng je letterlijk het voorjaar bij iemand in huis.

Het Tulpenseizoen loopt langzaam ten einde, hierdoor is de beschikbaarheid van Tulpen soorten beperkt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♥ TIP
 
 
 
 

Tulpen bestellen

Het is weer tulpentijd! Vanaf januari t/m april zijn er weer volop tulpen. Speciaal voor deze periode hebben we een aantal boeketten gemaakt met tulpen. Haal het voorjaar in huis met een prachtig tulpenboeket samengesteld door de Fleurop vakbloemist. Een boeket met tulpen is geschikt voor elke gelegenheid, van verjaardag tot jubileum, als beterschapswens of bedankje

Tulpen kopen

Al onze Fleurop bloemisten hebben in de periode van januari t/m april altijd mooie, verse tulpen op voorraad van de beste kwaliteit. Je kunt dus met een gerust hart een boeket Tulpen bestellen via Flowers.NL, zelfs als je ze nog op dezelfde dag wilt laten bezorgen! We hebben een uitgebreid assortiment aan prachtige boeketten met tulpen.

Bestel de een boeket Tulpen voor 13.00 uur (op werkdagen) of 12.00 uur (op zaterdag) en de boeketten met Tulpen worden dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd.

Onze tulpen soorten

Elk jaar worden er in Nederland meer dan twee miljard tulpen geproduceerd. Deze tulpen zijn in verschillende types te onderscheiden.

Enkele tulp:

De meest bekende en populaire tulp die er is. De standaard enkele tulp met slechts enkele bloemblaadjes is vrijwel in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen.

Dubbele tulp:

p>Wanneer je deze tulpen soort vergelijkt met de enkele tulp, heeft deze veel meer bloembladeren. Daarnaast lijkt de bloem heel erg op een roos of pioen. Bijzonder mooi en speciaal.

Parkiettulp - Papegaai tulp:

Dit is toch echt wel de absolute ‘eyecatcher’ van de tulpen. Door de verschillende kleuren bloembladeren onderscheidt deze tulp zich veruit van andere soorten. De bloembladeren hebben naast de verschillende kleuren ook vaak kartelranden en vervormingen.

Gefranjerde tulpen:

Deze is net als de parkiettulp is ook een gefranjerde tulp en maakt dit ook een bijzonder mooi exemplaar. Met prachtige felle kleuren en de kartelrand is deze tulp ook echt een bloem waar iemand enthousiast van kan worden.

Tulpen geven als cadeau

Tulpen geven als cadeau is door de populariteit natuurlijk altijd een goed idee. Echter kun je het geven van een tulp nog specialer maken door het toevoegen van een mooie kaart met een speciale persoonlijke boodschap.

Tijdens het bestellen van de tulp voeg je jouw persoonlijke boodschap toe aan de bestelling. Laat ontvanger weten waarom hij of zij deze prachtige bloemen verdient en maak hun dag nog mooier. Het is daarnaast ook mogelijk om een lekkere fles wijn of een doosje chocolade bonbons toe te voegen aan jouw bestelling!

De tulpen verrassing extra bijzonder maken?

Voeg een mooie vaas, Prosecco, chocolade of knuffel toe. Het cadeau assortiment van Fleurop is zorgvuldig samengesteld met producten van hoogwaardige kwaliteit! De boeketten worden samengesteld door de lokale Fleurop bloemist. Bestel je boeket voor 13:00 uur, dan worden de bloemen vandaag nog persoonlijk bezorgd.

De betekenis van verschillende tulpen kleuren.

Ook bij tulpen boeketten is het zo dat tulpen met een bepaalde kleur ook een bepaalde betekenis hebben. Bestel daarom tulpen met een betekenis op de juiste kleur. Zo zorg je er niet alleen voor dat je iemand een prachtig boeket tulpen laat ontvangen, maar zorg je er ook voor dat diegene de juiste boodschap krijgt.