Boeket Vrolijke verrassing

Fleurop Flowers.NL
E10401111
9110023776514
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket vrolijke verrassing bestellen.

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Boeket Vrolijke Verrassing

Laat de lente in volle bloei opbloeien met ons prachtige "Boeket Vrolijke Verrassing". Een betoverende samenstelling van verschillende voorjaarsbloemen in een kleurenpalet dat de vreugde van het seizoen weerspiegelt.

Dit levendige boeket, samengesteld door ervaren bloemisten, is een ware viering van diversiteit en kleur. Laat je verrassen door de harmonieuze mix van bloemen die de frisheid van het voorjaar omarmen. Van vrolijke tulpen tot elegante narcissen en andere bloemen in seizoensgebonden pracht, elk boeket is uniek en straalt een levendige energie uit.

Houd er rekening mee dat het boeket enigszins kan afwijken van de getoonde afbeelding, afhankelijk van de beschikbare voorraad. Dit stelt ons in staat om je altijd een boeket van de hoogste kwaliteit te garanderen, zelfs als de beschikbaarheid van bepaalde bloemen varieert.

Verwen jezelf of verras iemand anders met dit stralende boeket dat de lente recht in huis brengt. Voeg een persoonlijke noot toe aan je bestelling met een gratis kaart, en laat de ontvanger weten dat ze een bloemrijke verrassing kunnen verwachten die hun dag zal opfleuren.

Bestel vandaag nog het "Boeket Vrolijke Verrassing" en deel de vreugde van het voorjaar met degenen van wie je houdt!

De kleur van de tulpen kan vanwege de beschikbaarheid afwijken van het boeket op de foto.


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten