Boeket "Roze tulpen"

Fleurop Flowers.NL
E104330119
9110023770574
    Levertijd:
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket of bos "Roze tulpen" bestellen.

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Maak iemand blij met een boeket roze tulpen!  Je kunt deze bestellen van 20 tot wel 200 stuks. Ze komen bij de bloemist rechtstreek van de kweker. Daardoor kunnen wij jou garanderen dat ze tenminste 7 dagen op tafel staan te shinen!  De tulpen worden door de bloemist mooi verpakt en persoonlijk bij de ontvanger thuis of op het werk bezorgd.. Dus of je nu voor je zelf bestelt of de tulpen als cadeau bij iemand anders wilt laten bezorgen, het is een feestje om ze uit te pakken.

Samenstelling: o.a. tulpen

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Redenen om een bos roze tulpen te laten bezorgen

Roze tulpen is één van de velen kleuren tulpen die we aanbieden. Maar wanneer kies je er voor om een bos roze tulpen te bestellen en deze te laten bezorgen? Wat zijn de achterliggende gedachtes? En wat betekend de kleur roze?  We hebben dit voor jouw uitgezocht!

Om te beginnen; roze is afkomstig van het Franse woord voor roos, rose. Het komt nog vaak voor dat deze in het Nederlands dan ook vaak verkeerd gespeld wordt als 'rose', maar de juiste spellingvariant is 'roze'. Verdere associaties met de kleur zijn zoet, energie, jeugdig, vrolijk. Ook zijn er passionele associaties zoals liefde, drama, flirten en spannend. Vanwege eigenschappen van de kleur, wordt hij dikwijls gebruikt in relatie tot de liefde. Daar buiten is roze ook de kleur van zorgzaamheid of medeleven. Een boeket of bos roze tulpen kun je dus om verschillende redenen bij iemand laten bezorgen.

Geboortes, vrouwen, liefde

Een zeer goede reden om een boeket roze tulpen te bestellen is als er een meisje is geboren. Hoe leuk is het dan om tulpen te ontvangen in de kleur roze? Een andere hele goede reden is als je vouw of vriendin jarig is, of gewoon zomaar als je haar wilt verrassen. Wit je dat roze tulpen het overigens ook goed in de liefdesboeket. Heb je bijvoorbeeld een eerste date? Neem een bos roze tulpen mee. Daar scoor je zeker weten punten mee! Anders dan Roze rozen is de Tulp een wat meer nutrale bloem om te geven. Kijk ook eens naar onze andere boeketten? Wij hebben tulpen boeketten hebben we in meerdere kleuren, klik op "Tulpen boeketten" om te kijken wat we op voorraad hebben.

Tulpen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”