Boeket "Mixed pinks" tulpen

Fleurop Flowers.NL
E104335123
9110023773971
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket bloemen "Mixed pinks" tulpen bestellen.

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Maak iemand blij met een boeket bestaande uit gemengde roze tulpen!  Je kunt deze bestellen van 20 tot wel 200 stuks. Ze komen bij onze bloemist rechtstreeks van de kweker. Daardoor kunnen wij jou garanderen dat ze tenminste 7 dagen op tafel  zullen staan te pronken!  De gemengde roze tulpen worden door de bloemist mooi verpakt en persoonlijk bij de ontvanger thuis of op het werk bezorgd.. Dus of je nu voor je zelf bestelt of de gemengde roze tulpen als cadeau bij iemand anders wilt laten bezorgen, het is altijd een feestje om ze uit te pakken.

Samenstelling: o.a. Gemengde roze tulpen. (samenstelling kan afwijken i.v.m. beschikbaarheid)

Vaas is optioneel.

Opmerking:

Ons assortiment tulpen is beschikbaar van januari tot en met april. Buiten dit seizoen zijn tulpen niet verkrijgbaar bij onze bloemisten.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.