Boeket "Koninklijke Oranje" Tulp

Fleurop Flowers.NL
E104350122
9110023770222
    Levertijd:
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket "Koninklijke Oranje" tulpen bestellen.

Out of Season

Koninklijk oranje boeket van tulpen met groenmaterialen. Meer typisch Nederlands kan bijna niet. De tulp is ons Nederlands symbool waar wij trots op zijn, zeker in de oranje kleur. Geef iemand warmte en energie met ons opvallende boeket oranje tulpen. Deze kleurrijke bloemen zullen zeker indruk maken en een stralende uitstraling geven aan elke ruimte. Bestel online en laat het boeket bezorgen op het door jouw gewenste adres. Laat iemand zich geliefd en opgewekt voelen met dit boeket oranje tulpen

Samenstelling: o.a. Oranje tulpen en groenaterialen.

Vaas is optioneel.

Opmerking:

bloemen agenda Ons assortiment tulpen is beschikbaar van januari tot en met april. Buiten dit seizoen zijn tulpen niet verkrijgbaar bij onze bloemisten.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Tulpen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket oranje tulpen.


Waar let je op bij de aankoop of de ontvangst van je van tulpen.

Let erop dat het verse tulpen zijn  met gesloten knoppen of slechts licht geopende bloemen. Vermijd tulpen met verkleurde of verwelkte bladeren.

Vaas selectie.

Gebruik een schone vaas met vers water. Tulpen hebben de neiging bacteriën sneller op te nemen dan sommige andere bloemen, dus het is belangrijk om de vaas regelmatig schoon te maken.

Snijden van de stelen.

Snijd de stelen schuin af met een scherp mes. Dit vergroot het oppervlak waardoor de tulpen water kunnen opnemen.

Waterhoogte.

Zorg ervoor dat de stelen van de tulpen voldoende water bedekken. Vul de vaas regelmatig bij met vers water om uitdroging te voorkomen.

Vermijd direct zonlicht en warmte.

- Plaats de vaas met tulpen op een koele plek, weg van direct zonlicht en warmtebronnen. Dit helpt de bloemen langer vers te houden.

Vermijd bladeren in het water.

- Verwijder bladeren die onder water zouden komen te staan, omdat dit de groei van bacteriën kan bevorderen.

Gebruik snijbloemenvoedsel.

Gebruik snijbloemenvoedsel volgens de instructies op de verpakking. Dit helpt de levensduur van de tulpen te verlengen en bevordert de knop opening.Enkele veelgestelde vragen over oranje tulpen en hun antwoorden.


  • Hoelang blijven oranje tulpen vers op de vaas?

Met de juiste zorg kunnen oranje tulpen ongeveer 7-10 dagen vers blijven.

  • Waarom buigen mijn tulpen snel?

Tulpen hebben de neiging om naar het licht te groeien, dus zet de vaas op een plek waar ze voldoende licht krijgen. Als ze al gebogen zijn, bind ze dan voorzichtig samen met een lint en zet ze een paar uur in lauw water.

  • Moet ik de tulpen afsnijden voordat ik ze in de vaas plaats?

Ja, snijd de tulpen schuin af voordat je ze in de vaas plaatst. Dit vergroot het oppervlak voor wateropname.

  • Kunnen tulpen in dezelfde vaas worden geplaatst als andere bloemen?

Ja, maar vermijd het combineren van tulpen met narcissen in dezelfde vaas, omdat het sap van narcissen het water voor tulpen giftig maakt. Gebruik liever aparte vazen voor verschillende soorten bloemen.

Met deze tips en antwoorden kun je hopelijk optimaal genieten van je oranje tulpen op de vaas!

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.