Boeket "Tulpen wit"

Fleurop Flowers.NL
E104310120
9110023770567
    Levertijd:onder voorbehoud
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket of bos witte tulpen bestellen.

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Wist je dat onze witte tulpen zich overal thuis voelen en staan de hele dag te stralen. Geef iemand een gevoel van reinheid en eenvoud met ons prachtige boeket witte tulpen. Deze elegante bloemen symboliseren puurheid en oprechtheid en zullen een verfijnde uitstraling geven aan elke ruimte. Bestel online en laat het boeket bezorgen op het door jouw gewenste adres. Verras iemand met dit mooie en oprechte boeket witte tulpen.

Dus bestel deze easy-going stars vandaag nog, voor jezelf of voor anderen. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, bezorg onze bloemist jouw bestelling met witte Tulpen zo snel mogelijk. (op de opgegeven bezorgdatum)

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”