Paas Boeketten - bestellen en bezorgen.

Bestel nu jouw Paasboeket.

Wil jij iemand verrassen met een Paasboeket vol met mooie paasbloemen ?

Wij hebben een mooi assortiment paasbloemen voor je samengesteld. Kies een paasboeket in het geel, wit, of oranje geel. Natuurlijk ontbreken de paaseieren niet. Deze boeketten geven een echte paas sfeer in huis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paasboeket bestellen

Bij ons kun je kiezen uit een heerlijke doos chocolade bonbons, een fles wijn of een HomeSpa cadeauset om jouw paasboeket compleet te maken. Wij bezorgen door heel Nederland, en als je voor 13:00 bestelt, wordt uw boeket vaak dezelfde dag nog bezorgd.

Bovendien bieden wij je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan jouw bestelling. Onze mooie kaarten worden in een gesloten enveloppe bij jouw boeket geleverd, zodat jouw boodschap een verrassing blijft voor de ontvanger.

Onze paasboeketten worden samengesteld met de mooiste bloemen van het seizoen. Wij gebruiken onder andere tulpen, narcissen, hyacinten, en blauwe druifjes. Deze bloemen staan symbool voor de lente en brengen een frisse, vrolijke sfeer in huis. Onze ervaren bloemisten zorgen voor een prachtige compositie van kleuren en vormen, zodat u een boeket ontvangt dat echt bij u past.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jouw geliefde, je moeder, jouw vrienden of jouw collega's, bij ons vindt je altijd een passend paasboeket. Kies je favoriete bloemen en cadeau, voeg een persoonlijke boodschap toe, en wij regelen de rest. Bestel vandaag nog en maak iemand blij met een prachtig paasboeket!

Pasen is een mooie gelegenheid om samen met familie of vrienden te vieren. Het is nu lastig om samen te zijn en met elkaar Pasen te vieren. Om toch te laten weten hoe belangrijk ze voor je zijn, kun je familie of vrienden verrassen met een mooi paasboeket met persoonlijke wenskaart.

Speciaal voor de Paasdagen hebben we een aantal boeketten samengesteld. De mooiste seizoensbloemen zijn hierbij gebruikt, waaronder de klassieke paastak! Ook is natuurlijk rekening gehouden met dé kleur van Pasen: geel! Met één van onze paasboeketten, met zorg en liefde samengesteld door een lokale vakbloemist, haal je het paasgevoel helemaal in huis.

Paasboeket bezorgen

Het is ons advies je Paasboeket op witte donderdag, goede vrijdag of paaszaterdag te laten bezorgen. Normaal gesproken bezorgt Flowers.nl ook op Maandag, maar omdat Pasen een nationale feestdag is, wordt er niet op paaszondag en paasmaandag bezorgd. Indien de ontvanger niet thuis is, wordt geprobeerd de bestelling bij de buren te leveren. Mocht dat ook niet lukken dan wordt het de eerst volgende werkdag nogmaals aangeboden. Vandaar ons advies om uw bloemen donderdag of vrijdag voor Pasen te laten bezorgen

Wanneer is het pasen?

Pasen valt elk jaar op een andere dag. In 2024 valt Pasen op zondag 31 maart (1e paasdag) en maandag 1 april (2e paasdag). 1e Paasdag valt altijd op de eerste zondag na de eerste volle maan van de lente.

Paasbloemen met cadeaus

Nadat je een bos paasbloemen hebt gekozen, kun je in het bestelproces een cadeau toevoegen. Wordt het een fles met lekkere wijn of Prosecco of de chocolade bonbons? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vaas uit onze eigen collectie.

Verrassen met een paasboeket

Pasen vindt traditiegetrouw plaats in het voorjaar en dat is tevens het moment waarop in de natuur de knoppen van de mooiste bloemen uitkomen. Mede daarom leent Pasen zich perfect voor het geven van een bijzonder Paasboeket, dat uit verschillende soorten vrolijke voorjaarsbloemen bestaat.

Zoals bijvoorbeeld gele tulpen, witte tulpen en oranje gele tulpen passen perfect bij Pasen. Wij hebben verschillende boeketten samengesteld met deze tulpen. De tulpen kunnen worden gecombineerd met paaseieren of veertjes die door het boeket heen gestoken zijn. Hierdoor is het hele paasboeket af. Niet alleen worden tulpen in de boeketten gebruikt, maar ook Ranonkels, Narcissen, Blauwe druifjes en bloesemtakken vormen vaak een onderdeel van het paasboeket. En natuurlijk mogen we de paastakken niet vergeten.

Paasboeket met persoonlijke boodschap

Bij je bestelling is het mogelijk om een persoonlijke kaartje toe te voegen. Vergeet vooral niet de afzender dit paaskaartje. Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw bestelling zonder kaartje, anoniem, te versturen. Paasbloemen bestellen is eenvoudig en snel in een paar stappen geregeld. Er zijn diverse betaalmethodes, waaronder Paypal, Creditcard, Ideal en Applepay. Maak jouw paasboeket of paas bloemstuk compleet met een heerlijk doosje chocolade bonbons of een met onze grappige Happy Chick. Uiteraard kun je aan elke bestelling ook een mooie fles wijn toevoegen.

Feestelijke paas boeketten

De feestdagen zijn altijd een periode van familie, vrienden en gezelligheid. Natuurlijk kun je in deze periodes de mensen verrassen die voor jouw belangrijk zijn met een passend boeket. Hierbij hebben we het niet alleen over een paasboeket, maar ook over prachtige boeketten rondom andere feestdagen als kerst boeketten,moederdag bloemen, vaderdag, secretaressedag. Zet iemand in het zonnetje en je maakt deze feestdagen extra feestelijk!