Paasboeket 'Stylish Easter'

Fleurop Flowers.NL
E106710101
9110023770987
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel het Paasboeket 'Stylish Easter' - Vandaag nog thuisbezorgd.

Out of Season

Het "Stylish Easter" Paasboeket is de perfecte manier om de lente te verwelkomen! Dit boeket is samengesteld uit frisse lente groene tinten gecombineerd met witte en creme bloemen, waaronder rozen, violieren, viburnum en eustoma. Het boeket straalt elegantie en stijl uit, waardoor het een geweldig cadeau is voor vrienden en familie tijdens de paasvakantie.

Paasboeket "Stylish Easter" is perfect geschikt voor het verrassingen van iemand! Ook het het Paasboeket "Stylish Easter" wordt met de hand gemaakt door de lokale bloemist, wat elk boeket uniek maakt. Het boeket is speciaal ontworpen en heeft telkens een andere samenstelling. waardoor Hierdoor geeft elk boeket weer een nieuwe ervaring. Wees er van bewust dat de samenstelling van het Paasboeket "Stylish Easter" kan afwijken van de afbeelding dit in verband met de seizoensgebonden beschikbaarheid van sommige bloemen. Kortom, als je op zoek bent naar een prachtig boeket waarmee je iemand zeker verrast met de paasdagen, dan is dit Paasboeket "Stylish Easter" de perfecte keuze! 

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten