Boeket Athena

Fleurop Flowers.NL
10101103-3
9110023778143
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket Athena. eindelijk voorjaar!

Ontdek de schoonheid van de opkomende lente met het Boeket Athena. Dit prachtige boeket is een perfecte compositie van bloemen die je hart zullen veroveren.

Het Boeket Athena bevat enkele van de mooiste bloemen die beschikbaar zijn in deze tijd van het jaar. Met zijn elegante Delphinium, fijne Ornithogalum en adembenemende Eustoma, brengt dit boeket een vleugje kleur en frisheid in elke ruimte.

Laat je betoveren door de sierlijke Delphinium, met zijn lange stelen en delicate bloemen in verschillende tinten blauw. Deze bloem symboliseert gratie en staat bekend om zijn betoverende aanwezigheid.

De fijne Ornithogalum voegt een vleugje speelsheid toe aan dit boeket. Met zijn witte sterachtige bloemen, lijkt het alsof kleine sterren uit de lucht naar beneden zijn gevallen om dit boeket te verrijken.

En laten we vooral niet vergeten over de prachtige Eustoma, ook wel bekend als Lisianthus. Met zijn zachte pastelkleuren en zijdezachte bloemblaadjes geeft deze bloem een ​​romantisch tintje aan het Boeket Athena.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde of gewoon jezelf wilt verwennen, het Boeket Athena is altijd een goede keuze. Het zal niet alleen je interieur opvrolijken, maar ook iedereen die naar deze prachtige creatie kijkt.

Bestel vandaag nog het Boeket Athena en laat je betoveren door de prachtige bloemen die de opkomende lente vertegenwoordigen.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten