Kerstboeket "traditioneel rood"

Fleurop Flowers.NL
10901103
9110023773612
Bestel
  • Beschrijving
  • Informatie
  • Specificaties

Boeket bloemen "traditioneel rood" bestellen.

Breng een vleugje traditie in huis met ons "Traditioneel Rood Boeket". Dit tijdloze arrangement, doordrenkt met klassiek rood, omvat een mix van bloemen die de warmte en gezelligheid van traditionele feestdagen oproepen. Een prachtige toevoeging aan elke viering, dit boeket brengt de essentie van traditie naar voren met zijn levendige rode tinten. Denk je aan kerst dan denk je natuurlijk aan rood.

Wie ga jij met dit Kerstboeket verrassen? Met Kerst denk je aan elkaar, hoe kun je dat beter laten blijken dan met dit mooie rode kerstboeket.

Houd er rekening mee dat hoewel de kerstsfeer constant blijft, de specifieke kerstaccessoires kunnen variëren, waardoor bij elke levering een frisse en heerlijke ervaring wordt gegarandeerd.

Samenstelling: o.a. Roos, Ilex, Skimmia

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Misschien ben je geïnteresseerd in