Kerst bloemstukken

Adventskrans Goud

Een mooie adventskrans met goud accenten vastgemaakt op een verse groene krans.

Kerststuk rood/goud

Dit gave rode kerststuk is een echte blikvanger! Hiermee breng je het échte kerstgevoel over. Wie ga jij hiermee verrassen deze Kerst? Incl. pot (deze kan afwijken)

Kerst biedermeier Orange gold

Een warme en vrolijk kerstbiedermeier bloemstuk van warm oranje seizoensbloemen in combinatie met enkele gouden en natuurlijke kerst accenten.

Witte kerst

Voor de kerst dit sjieke witte arrangement krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Biedermeier Kerst witte goud

Een kerst biedermeier bloemstuk in creme wit en goude tinten,

Gezellige dagen

Gezellige kerstdagen met dit warm rode arrangement ontvangen met daarbij een persoonlijke bericht is een prachtig kerst cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Adventskrans in rode tinten

Een adventskrans met warm rode accenten vergezeld met uw boodschap is een schitterend kerstcadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Witte adventskrans

Voor de kerstdagen is deze sjieke witte adventskrans met daarbij een persoonlijke boodschap is een verrassend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerststuk Bethlehem

Voor kerst dit sjieke witte arrangement krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kerststuk kerst op tafel

Dit fuchsia/rode arrangement met onder andere Orchidee maakt de aankleding van uw kersttafel compleet. Incl. ondergrond en siermateriaal (kan variëren).

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen met dit sjieke witte arrangement en goude accenten krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Winter wonderland

Een kleurrijke kerst arrangement met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Warm Kerstfeest

Een warm kerst arrangement van diverse soorten bloemen in zacht warme tinten. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kersttijd

Voor de kerstdagen dit sjieke witte arrangement met bruine accenten krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerstlampjes zijn niet inbegrepen.

Traditionele kerst

Een Traditionele kerst biedermeier in warm rode tinten. Incl. ondergrond. siermateriaal (varieert).

Kerst verlichting is niet inbegrepen

Kerst feest op tafel

Met de kerst dit sjieke tafel bloemstuk ontvangen met daarbij een persoonlijke boodschap is een prachtig geschenk. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerstbiedermeier roze rood

Voor kerstmis dit mooie roze rode arrangement ontvangen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Stijlvol Kerststuk

Een natuurlijk kerst arrangement in de traditionele rode kerst tinten

Zoete kerst

Een kerstbiedermeier in zoete tinten met goudaccenten. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerst Bloementaart wit

Een een geslaagd kerst geschenk is deze bloementaart in witte tinten voor de kerst dit een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Witte kerst op tafel

Een bijzonder tafel arrangement voor het kerstdiner is dit sjieke witte arrangement een mooi kerst cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kerst biedermeier glorieus wit

Een kerstbiedermeier bloemstuk met witte bloemen van het seizoen gecombineerd met enkele kerst accenten.

Kerstbiedermeier verrassend rood

 Een warm rode kerstbiedermeier in combinatie met natuurlijke kerst accenten en groenmaterialen,

Sfeervol Kerststuk

Een waar pronkstuk op de kerst tafel, dit kerst arrangement met Amaryllis, Ilex en Skimmia.

Adventskrans rood

Een krans van verse groenmaterialen in combinatie met rode kaarsen en accenten

Adventskrans Wit

Een krans van verse groenmaterialen in combinatie met witte kaarsen en accenten

Adventskrans Zilver

Een krans van verse groenmaterialen in combinatie met zilveren kaarsen en accenten.

Kerstkrans rood

Of deze rode kerstkrans op tafel ligt of aan de voordeur hangt, het zal zeker een fijn gevoel bezorgen. Voeg een gezellige wenskaart en gaaf cadeau toe voor een extra mooie verrassing! Let op: materiaal kan afwijken van de foto.

Kerstkrans wit

Deze traditionele witte kerstkrans geef je een mooi plekje op tafel. Voor een extra gezellige sfeer zet je middenin nog een mooie kaars of kaarsen kandelaar. Liever ophangen? Ook dat is mogelijk! (materiaal kan afwijken van de foto).

Kerststukjes bezorgen

Mooie exclusieve kerststukken laten bezorgen doe je gemakkelijk en snel bij Flowers.NL. Een kerststuk bezorgen is eenvoudiger dan ooit dankzij ons grote bloemisten netwerk verspreid door heel Nederland en in het buitenland. Selecteer je favoriet kerststukje op onze website en bestel hem direct eenvoudig online! Zodra je bestelling is geplaatst, wordt deze verwerkt en verzonden naar een van onze Fleurop vakbloemisten. De lokale bloemist zorgt ervoor dat jouw kerststuk op het door jouw gekozen adres geleverd wordt.

Kerststukjes kopen

Bij ons kunt je gemakkelijk online een mooi kerststukje kopen. Al onze prachtige kerststukjes worden door de Fleurop Vakbloemist handgemaakt en persoonlijk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist. Kerststukjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en formaten. De mogelijkheden zijn oneindig! Kerststukjes zijn onmisbaar voor dé perfect kerstdecoratie. Goud, rood en groen  zijn de traditionele en meest populaire kerst kleuren. Daarnaast bieden we ook een grote selectie tijdloze, elegante en moderne kerststukken. We hebben voor elk wat wils!

Kerststukjes - Dé perfect kersttafel decoratie

De populariteit van kerststukjes valt niet te ontkennen. Ze zijn door de jaren heen een van de meest favoriete kerstcadeaus ooit! Niet alleen zijn ze geschikt als cadeau om iemand te trakteren op iets moois, maar ze zijn ook perfect om jezelf te verwennen en de kerstsfeer in huis te halen! Onze Fleurop bloemisten gebruiken alleen de meest verse bloemen en seizoensgroen. Zo kom je lekker in de kerststemming en geniet je meteen van de magische geur van dennentakken! De meeste Kerststukken zijn vaak versierd met dennenappels en kleine kerstversieringen zoals kerstballen of een lint. Ook worden er vaak ook sfeervolle kaarsen aan toegevoegd. Prefect om licht en gezelligheid in huis te brengen met deze donkere dagen!