Kerststuk - Kerst bloemstuk bestellen

Bestel een prachtige kerst bloemstuk samen met een persoonlijke wenskaart. Vakkundig samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop Bloemist.

Bij ons kunt je gemakkelijk online een mooi kerststukje of kerstbloemstuk kopen. Al onze prachtige kerststukjes worden door de Vakbloemist handgemaakt en persoonlijk bezorgd door de lokale bloemist. Kerststukjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en formaten.

Lees hier meer informatie over kerststukken...

Stijlvol Kerststuk

Een natuurlijk kerst arrangement in de traditionele rode kerst tinten

Kerststuk rood/goud

Dit gave rode kerststuk is een echte blikvanger! Hiermee breng je het échte kerstgevoel over. Wie ga jij hiermee verrassen deze Kerst? Incl. pot (deze kan afwijken)

Stijlvol Kerststuk laag

Op zoek naar een mooi kerststuk voor op tafel? Een natuurlijk kerst arrangement in de traditionele rode kerst tinten

Kerststuk "Fijne kerst"

Maak Kerst onvergetelijk met een mooi kerststuk en past helemaal bij deze sfeervolle periode.

Kerststuk "Shining Red"

Een traditioneel kerststuk met rode kaars en rode accenten.

Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerststuk Bethlehem

Voor kerst dit sjieke witte arrangement krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kerstkrans "Vleugje kerst"

Wil je in de decembermaand wat leuks bezorgen? Dan is deze krans zeker geschikt, met een vleugje Kerst past ze helemaal bij de warme decembermaand. Let op: materiaal kan afwijken van de foto.

Kerststuk "Red Christmas balls"

Een traditioneel kerststuk in rode tinten en diverse kerst accenten

Ondergrond, siermateriaal (varieert).

Luxe Kerststuk

Een mooi en opvallend kerststuk voor het echte kerstgevoel. Mooie amaryllis-bloemen in combinatie met verschillende soorten kerstballen. Een echte verrassing! Wie ga jij verrassen? incl. schaal

Planten arrangement "Rode kerst" Keuze bloemist

De keuze van de bloemist een arrangement van planten voor de kerst. Hij zorgt met zijn vakkennis voor een prachtig arrangement van planten in de rode kerst stijl.

Kerststuk "White light"

Een traditioneel kerststuk met kaars in witte tinten en zilver accenten.

Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Planten arrangement "Witte Kerst" Keuze bloemist

De keuze van de bloemist "Witte kerst" een arrangement van planten voor de kerst. Hij zorgt met zijn vakkennis voor een prachtig arrangement van planten in de Witte kerst stijl.

Kerststuk "Silver-bells"

Een kerststuk met zilveren waxine lichthouders  en andere zilver accenten

Ondergrond, siermateriaal (varieert).

Witte kerst

Voor de kerst dit sjieke witte arrangement krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerststuk kerst op tafel

Dit fuchsia/rode arrangement met onder andere Orchidee maakt de aankleding van uw kersttafel compleet. Incl. ondergrond en siermateriaal (kan variëren).

Winter wonderland

Een kleurrijke kerst arrangement met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Witte kerst op tafel

Een bijzonder tafel arrangement voor het kerstdiner is dit sjieke witte arrangement een mooi kerst cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kerstbiedermeier verrassend rood

 Een warm rode kerstbiedermeier in combinatie met natuurlijke kerst accenten en groenmaterialen,

Kersttijd

Voor de kerstdagen dit sjieke witte arrangement met bruine accenten krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerstlampjes zijn niet inbegrepen.

Kerst feest op tafel

Met de kerst dit sjieke tafel bloemstuk ontvangen met daarbij een persoonlijke boodschap is een prachtig geschenk. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Zoete kerst

Een kerstbiedermeier in zoete tinten met goudaccenten. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Warm Kerstfeest

Een warm kerst arrangement van diverse soorten bloemen in zacht warme tinten. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Biedermeier Kerst witte goud

Een kerst biedermeier bloemstuk in creme wit en goude tinten,

Gezellige dagen

Gezellige kerstdagen met dit warm rode arrangement ontvangen met daarbij een persoonlijke bericht is een prachtig kerst cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen met dit sjieke witte arrangement en goude accenten krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Traditionele kerst

Een Traditionele kerst biedermeier in warm rode tinten. Incl. ondergrond. siermateriaal (varieert).

Kerst verlichting is niet inbegrepen

Sfeervol Kerststuk

Een waar pronkstuk op de kerst tafel, dit kerst arrangement met Amaryllis, Ilex en Skimmia.

Kerstbiedermeier roze rood

Voor kerstmis dit mooie roze rode arrangement ontvangen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kerst Bloementaart wit

Een een geslaagd kerst geschenk is deze bloementaart in witte tinten voor de kerst dit een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kerst biedermeier glorieus wit

Een kerstbiedermeier bloemstuk met witte bloemen van het seizoen gecombineerd met enkele kerst accenten.

Kerststuk bezorgen

Mooie exclusieve kerststukken laten bezorgen is eenvoudig en snel bij Flowers.NL. Een kerststuk bezorgen is eenvoudiger dan ooit dankzij ons grote bloemisten netwerk verspreid door heel Nederland en in het buitenland. Selecteer je favoriet kerststukje, kerstboeket of een van onze luxe kerstcadeau pakketten op onze website en bestel hem direct eenvoudig online! Zodra je bestelling is geplaatst, wordt deze verwerkt en verzonden naar een van onze vakbloemisten. De lokale bloemist zorgt ervoor dat jouw kerststuk op het door jouw gekozen adres geleverd wordt.

Kerst bloemstuk bestellen

De mogelijkheden zijn oneindig! Kerststukjes zijn onmisbaar voor dé perfect kerstdecoratie. Goud, rood en groen  zijn de traditionele en meest populaire kerst kleuren. Daarnaast bieden we ook een grote selectie tijdloze, elegante en moderne kerststukken. We hebben voor elk wat wils!

Kerst bloemstuk - Dé perfect kersttafel decoratie

De populariteit van kerststukjes valt niet te ontkennen. Ze zijn door de jaren heen een van de meest favoriete kerstcadeaus ooit! Niet alleen zijn ze geschikt als cadeau om iemand te trakteren op iets moois, maar ze zijn ook perfect om jezelf te verwennen en de kerstsfeer in huis te halen! Onze bloemisten gebruiken alleen de meest verse bloemen en seizoensgroen. Zo kom je lekker in de kerststemming en geniet je meteen van de magische geur van dennentakken! De meeste Kerststukken zijn vaak versierd met dennenappels en kleine kerstversieringen zoals kerstballen of een lint. Ook worden er vaak ook sfeervolle kaarsen aan toegevoegd. Prefect om licht en gezelligheid in huis te brengen met deze donkere dagen!

Kerstbloemstuk bezorgen.

Of je nu van tevoren bestelt om alles lekker op tijd te regelen, of  dat je een last-minute kerstcadeau nodig hebt, wij hebben het voor je. Elk kerstbloemstuk wordt met de hand gearrangeerd en met de hand bezorgd door een lokale bloemist, klaar om van te genieten bij levering! Als je  het kerstbloemstuk dezelfde dag wilt laten bezorgen, plaatst jouw bestelling dan voor 13:00 uur (maandag t/m vrijdag), of voor 12:00 uur op zaterdag. Als je niet weet welke kerstbloemstuk je voor Kerstmis moet verzenden, laat het onze lokale bloemist het dan voor je regelen.