Kerststuk "Op maat"

Fleurop Flowers.NL
9110023777818
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel een Kerststuk op maat.

Momenteel niet beschikbaar
Onze Kerststukken op maat zijn perfect voor elke gelegenheid. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen, kleurvoorkeur, stijl en bloemsoorten om een uniek en persoonlijk bloemstuk te creëren. Of je nu op zoek bent naar iets romantisch, klassiek of modern, onze bloemisten zullen met hun expertise en creativiteit ervoor zorgen dat je Kerststuk precies is zoals je het wilt. Laat ons je speciale dag nog specialer maken met onze bloemstukken op maat.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips Kerststuk

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het Kerststuk.

Om ervoor te zorgen dat je Kerststuk lang mooi blijft, is het belangrijk om regelmatig aandacht te besteden aan de verzorging ervan. Als het Kerststuk is gestoken in steekschuim, controleer dan dagelijks of het steekschuim nog voldoende vochtig is. Als de oasis droog aanvoelt, geef dan voorzichtig water aan de basis van de bloemen en takken. Vermijd echter overmatig water geven, aangezien een te natte oasis schimmelgroei kan bevorderen.

Zet het Kerststuk niet op een warme plek in de buurt van radiatoren of direct zonlicht, omdat dit de bloemen en bladeren kan uitdrogen. Een koele, goed geventileerde ruimte is ideaal om de frisheid van het Kerststuk te behouden.

Verwijder regelmatig dode of verwelkte bloemen en bladeren om de levensduur van het arrangement te verlengen. Als je merkt dat de oasis zijn stevigheid verliest, kun je extra steekschuim toevoegen of de bloemen opnieuw schikken.

Met deze eenvoudige verzorgingstips blijft je Kerststuk prachtig en feestelijk gedurende de hele feestperiode.

Standaard Het arrangement zal in samenstelling kleiner worden dan het getoonde arrangement.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde arrangement.
Groot Het arrangement zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: De bloemen in onze bloemstukken zijn vrijwel dagelijks onderhevig aan prijswijzigingen op de bloemveilingen, omdat de prijs van bloemen worden beïnvloed door de marktwerking. Hierdoor kunnen er afwijkingen optreden in de geselecteerde arrangementen, waardoor de hoeveelheid bloemen iets kleiner is dan u van ons gewend bent. Houd er bovendien rekening mee dat de gerechten en containers die in de arrangementen worden gebruikt, kunnen variëren, afhankelijk van de seizoensbeschikbaarheid. We streven ernaar de hoge kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht van onze arrangementen te behouden, maar schommelingen in de bloemenprijzen en de beschikbaarheid van containers kunnen van invloed zijn op de algehele presentatie.

Gerelateerde Producten