Adventskrans in rode tinten

Fleurop Flowers.NL
CM17020
9110023771663
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Een adventskrans met warm rode accenten vergezeld met uw boodschap is een schitterend kerstcadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Momenteel niet beschikbaar
Product Rating Bar

Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips Kerststuk

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het Kerststuk.

Om ervoor te zorgen dat je Kerststuk lang mooi blijft, is het belangrijk om regelmatig aandacht te besteden aan de verzorging ervan. Als het Kerststuk is gestoken in steekschuim, controleer dan dagelijks of het steekschuim nog voldoende vochtig is. Als de oasis droog aanvoelt, geef dan voorzichtig water aan de basis van de bloemen en takken. Vermijd echter overmatig water geven, aangezien een te natte oasis schimmelgroei kan bevorderen.

Zet het Kerststuk niet op een warme plek in de buurt van radiatoren of direct zonlicht, omdat dit de bloemen en bladeren kan uitdrogen. Een koele, goed geventileerde ruimte is ideaal om de frisheid van het Kerststuk te behouden.

Verwijder regelmatig dode of verwelkte bloemen en bladeren om de levensduur van het arrangement te verlengen. Als je merkt dat de oasis zijn stevigheid verliest, kun je extra steekschuim toevoegen of de bloemen opnieuw schikken.

Met deze eenvoudige verzorgingstips blijft je Kerststuk prachtig en feestelijk gedurende de hele feestperiode.

Standaard Het arrangement zal in samenstelling kleiner worden dan het getoonde arrangement.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde arrangement.
Groot Het arrangement zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: De bloemen in onze bloemstukken zijn vrijwel dagelijks onderhevig aan prijswijzigingen op de bloemveilingen, omdat de prijs van bloemen worden beïnvloed door de marktwerking. Hierdoor kunnen er afwijkingen optreden in de geselecteerde arrangementen, waardoor de hoeveelheid bloemen iets kleiner is dan u van ons gewend bent. Houd er bovendien rekening mee dat de gerechten en containers die in de arrangementen worden gebruikt, kunnen variëren, afhankelijk van de seizoensbeschikbaarheid. We streven ernaar de hoge kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht van onze arrangementen te behouden, maar schommelingen in de bloemenprijzen en de beschikbaarheid van containers kunnen van invloed zijn op de algehele presentatie.

Gerelateerde Producten