Planten arrangement "Rode kerst" Keuze bloemist

Fleurop Flowers.NL
CM21009
9110023771830
UItverkocht
  • Beschrijving
  • Informatie

De keuze van de bloemist een arrangement van planten voor de kerst. 

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Dit prachtige plantenarrangement is samengesteld in de rode kerstsfeer door onze bloemist. Het arrangement bestaat uit een selectie van verschillende soorten planten, waaronder bijvoorbeeld klassieke kerststerren, poinsettia's en lidcactus (Schlumbergera truncatus), met rood als hoofdkleur. Elk plantenarrangement wordt met zorg samengesteld en is uniek, afhankelijk van de beschikbaarheid van de planten.

Het arrangement wordt geleverd in een bijpassende bloempot of vaas, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elk interieur. Dit arrangement is perfect voor het creëren van een feestelijke en gezellige sfeer tijdens de kerstdagen. Het is gemakkelijk te onderhouden en zal voor weken aanhoudende schoonheid bieden. Het is een prachtige manier om wat kleur en leven in je huis of kantoor te brengen tijdens de kerst.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Bloeiende kamerplanten brengen sfeer in huis, geuren vaak heerlijk en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Zorg dat het water altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze in de zomer tijdens een lichte regenbui lekker buiten.

Na de bloei het watergeven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu taboe. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik goede potgrond.

De meeste bloeiende planten zijn dol op veel licht, maar vermijd altijd direct zonlicht.

Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant wordt meegeleverd.

Misschien ben je geïnteresseerd in