Planten arrangement "Rode kerst" Keuze bloemist

Fleurop Flowers.NL
CM21009
9110023771830
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De keuze van de bloemist een arrangement van planten voor de kerst. 

Momenteel niet beschikbaar

Dit prachtige plantenarrangement is samengesteld in de rode kerstsfeer door onze bloemist. Het arrangement bestaat uit een selectie van verschillende soorten planten, waaronder bijvoorbeeld klassieke kerststerren, poinsettia's en lidcactus (Schlumbergera truncatus), met rood als hoofdkleur. Elk plantenarrangement wordt met zorg samengesteld en is uniek, afhankelijk van de beschikbaarheid van de planten.

Het arrangement wordt geleverd in een bijpassende bloempot of vaas, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elk interieur. Dit arrangement is perfect voor het creëren van een feestelijke en gezellige sfeer tijdens de kerstdagen. Het is gemakkelijk te onderhouden en zal voor weken aanhoudende schoonheid bieden. Het is een prachtige manier om wat kleur en leven in je huis of kantoor te brengen tijdens de kerst.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips Kerststuk

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het Kerststuk.

Om ervoor te zorgen dat je Kerststuk lang mooi blijft, is het belangrijk om regelmatig aandacht te besteden aan de verzorging ervan. Als het Kerststuk is gestoken in steekschuim, controleer dan dagelijks of het steekschuim nog voldoende vochtig is. Als de oasis droog aanvoelt, geef dan voorzichtig water aan de basis van de bloemen en takken. Vermijd echter overmatig water geven, aangezien een te natte oasis schimmelgroei kan bevorderen.

Zet het Kerststuk niet op een warme plek in de buurt van radiatoren of direct zonlicht, omdat dit de bloemen en bladeren kan uitdrogen. Een koele, goed geventileerde ruimte is ideaal om de frisheid van het Kerststuk te behouden.

Verwijder regelmatig dode of verwelkte bloemen en bladeren om de levensduur van het arrangement te verlengen. Als je merkt dat de oasis zijn stevigheid verliest, kun je extra steekschuim toevoegen of de bloemen opnieuw schikken.

Met deze eenvoudige verzorgingstips blijft je Kerststuk prachtig en feestelijk gedurende de hele feestperiode.

Standaard Het arrangement zal in samenstelling kleiner worden dan het getoonde arrangement.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde arrangement.
Groot Het arrangement zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: De bloemen in onze bloemstukken zijn vrijwel dagelijks onderhevig aan prijswijzigingen op de bloemveilingen, omdat de prijs van bloemen worden beïnvloed door de marktwerking. Hierdoor kunnen er afwijkingen optreden in de geselecteerde arrangementen, waardoor de hoeveelheid bloemen iets kleiner is dan u van ons gewend bent. Houd er bovendien rekening mee dat de gerechten en containers die in de arrangementen worden gebruikt, kunnen variëren, afhankelijk van de seizoensbeschikbaarheid. We streven ernaar de hoge kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht van onze arrangementen te behouden, maar schommelingen in de bloemenprijzen en de beschikbaarheid van containers kunnen van invloed zijn op de algehele presentatie.

Gerelateerde Producten