Kerst-pakketten bestellen

Bestel deze kerstpakketten samen met een mooi kerstboeket en een persoonlijke wenskaart.

Je kunt het kerst cadeau pakket bestellen zolang de voorraad strekt en wij bezorgen de kerstpakket op het door jou vooraf aangegeven bezorg moment af.

 
 
 
out of stock
 
 
 
Nieuw
 
 
 
Nieuw
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
out of stock
 
out of stock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerstpakket kiezen?

Is het kerstpakketten bestellen voor je werknemers of relaties ieder jaar weer een uitdaging?  Weet je niet goed wat de mogelijkheden allemaal zijn?  Wij hebben een mooie selectie florale kerst pakketten met liefde en aandacht samengesteld. Elk kerstpakket of kerstattentie zorgt ervoor dat medewerkers zich gewaardeerd en betrokken blijven voelen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de perfecte pakketten voor uw medewerkers!

Wat is een leuk kerstpakket?

Dat is natuurlijk  altijd de grote vraag! In ons ruime aanbod vind je gegarandeerd een kerstpakket die helemaal passen bij jouw medewerkers of relaties. Zo vindt u luxe kerstpakketten met bijvoorbeeld een prachtige kerstkrans samen met een mooie fles wijn, of een kerststukje met een doos chocolade bonbons en een goede fles wijn. Of kies een Rituals pakket met heerlijke ontspannings-producten.

Je eigen unieke kerstpakket samenstellen.

Zoekt je een écht uniek kerstpakket?  bij ons kun je ook zelf een aantal producten los selecteren waarmee je eigen pakket kunt samenstellen! Zo weet u zeker dat de pakketten helemaal bij jouw wensen en ideeën passen.

Wist je dat je ook losse kerstpakketten kunt bestellen? De vooraf samengestelde kerstpakketten zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk!

Kerstpakket bezorgen.

Onze bloemisten leveren de kerst cadeau pakketten persoonlijk bij de ontvanger thuis af. Wij houden je gedurende de aflevering van het kerstpakket via status updates op de hoogte. 

Een Gelukkig nieuwjaar.

Een knallend vuurwerk van bloemen. Geniet van deze fleurijke en spectacularie videoclip…