Home Spa The Lagoon Leilani set + Boeket Mooi gebaar
Bestel Home Spa The Lagoon Leilani set + Boeket Mooi gebaar

Home Spa The Lagoon Leilani set + Boeket Mooi gebaar

Douglas
1093738 + 10001150
9110023776859
Out of stock
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel Home Spa The Lagoon Leilani set + Boeket Mooi gebaar

Momenteel niet beschikbaar

Ervaar de ultieme verwennerij met de Home Spa The Lagoon Leilani set + Boeket Mooi Gebaar!

Duik in een wereld van weelde en ontspanning met de exclusieve The Lagoon Leilani set van Douglas Bestel Home Spa, compleet met het betoverende Boeket Mooi Gebaar. Creëer een sfeer van luxe en verwend worden in je eigen huis met deze sensationele combinatie.

Boeket Mooi Gebaar:

Voeg een vleugje elegantie toe aan je leefruimte met het Boeket Mooi Gebaar. Dit zorgvuldig samengestelde boeket straalt schoonheid en klasse uit, met een mix van prachtige bloemen die een subtiele geur verspreiden. Het is het perfecte gebaar om waardering, liefde of vreugde over te brengen.

Samen vormen The Lagoon Leilani set en het Boeket Mooi Gebaar een onvergetelijke ervaring voor de zintuigen. Trakteer jezelf op pure verwennerij of geef dit luxueuze duo als een attent geschenk. Transformeer je thuis in een oase van rust en luxe met de Douglas Bestel Home Spa The Lagoon Leilani set + Boeket Mooi Gebaar.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan geschenkset in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.