Janzen Special Moments - Earth 46 - Cadeauset

JANZEN
9110023776798
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze cadeau set Janzen Special moments - Earth 46 - Cadeauset

Momenteel niet beschikbaar

Janzen Special moments - Earth 46 - Cadeauset
A place of harmony & nature

Ontdek een serene en weelderige binnenplaats waar je kunt genieten van onvergetelijke ontspanningsmomenten met de Janzen Special moments - Earth 46 - Cadeauset. De Janzen Special moments - Earth 46 - Cadeauset is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Een geschenkset met zeven producten

Deze cadeauverpakking biedt pure verwennerij en luxe, met zeven sensationele lichaamsproducten die elk moment in de badkamer transformeren tot een volledige wellness ervaring. Met deze giftset kun je optimaal ontspannen!

Earth 46, een parfum met een uniek karakter. Het heeft een kruidige, warme, rijke en lederachtige geur, met een vleugje zoetheid. Deze opvallende geur brengt alle elementen samen: aarde, water, vuur en lucht. Het is een spectaculaire en prikkelende ervaring.

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan het Rituals pakket in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.