Home Spa The Palace of Orient Set

Douglas
1093715
9110023776965
Nieuw
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
  • Beschrijving
  • Meer

Home Spa The Palace of Orient Set

Momenteel niet beschikbaar

Home Spa The Palace of Orient Comforting Set

De Douglas Home Spa The Palace of Orient Set bevat vier hoogtepunten van verzorgingsproducten uit de The Palace of Orient lijn. Deze producten transformeren je badkamer in een weelderig oosters paleis. Met kostbare ingrediënten zoals arganolie en rozenextracten biedt het kwartet een luxe ervaring die zowel lichaam als geest verwent. De douchegel creëert een rijk schuim dat de huid zacht reinigt en een glad gevoel achterlaat. De milde bodyscrub verwijdert dode huidcellen, terwijl de bodylotion het hele lichaam overvloedig hydrateert. De snel absorberende handcrème geeft je handen een verfrissende boost en laat ze zijdezacht aanvoelen. Kortom, dit set neemt je mee naar een wereld van luxe en stimuleert de zintuigen.

Deze set bevat:

1x The Palace of Orient Comforting Hand Cream (75 ml)

1x The Palace of Orient Comforting Body Shower Foam (200 ml)

1x The Palace of Orient Comforting Body Lotion (75 ml)

1x The Palace of Orient Comforting Body Scrub (100 g)


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan geschenkset in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.