Janzen Special Moments - Black 22 - Cadeauset

JANZEN
9110023776736
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel Janzen Special Moments - Black 22 - Cadeauset voor bezorging samen met een boeket bloemen.

Momenteel niet beschikbaar

Janzen Special Moments - Black 22 - Cadeauset
A place of calm & serenity.

Janzen Special Moments - Black 22 - Cadeauset neemt je mee naar een prachtig tropisch eiland. Sensuele en ontspannende aroma's van bloemen doen je dromen van witte zandstranden en geven je momenten van ontspanning en rust. De Janzen Special Moments - Black 22 - Cadeauset is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Een cadeauverpakking met zeven producten

Dit geschenkpakket belooft onvervalst genot en elegantie: zeven buitengewone lichaamsproducten die elke moment in de badkamer omtoveren tot een complete wellnesservaring. Met deze giftset bereik je de hoogste staat van ontspanning!

Een verfrissend-warme geur, in perfecte balans tussen licht en intens, vrouwelijk en mannelijk. Black 22 is een weelderig boeket van onder andere bergamot en pittige kruiden, exotische houtsoorten en zoete tonkabonen - ook wel bekend als de 'verboden vrucht'.

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan het  pakket in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.