Boeket "December verrassing"

Fleurop Flowers.NL
E1090113
9110023777481
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket bloemen "December verrassing" bestellen.

Out of Season

Bent je op zoek naar het perfecte boeket om de essentie van december vast te leggen, maar weet je niet zeker wat echt de sfeer van het seizoen zou belichamen? Wij stellen je voor aan ons prachtige decemberboeket – een meesterwerk samengesteld uit de fijnste en meest betoverende bloemen die de warmte en vreugde van Kerstmis symboliseren.

Stap in een wereld waar de koele lucht naadloos samenvloeit met de geur van verse bloesems. Ons decemberboeket is niet zomaar een verzameling bloemen; het is een zorgvuldig samengestelde ervaring die zowel jou als de gelukkige ontvanger meeneemt naar een winterwonderland vol magie en verwondering.

Elke bloemblaadje, elke steel wordt met de hand gekozen door onze deskundige lokale bloemist, waardoor elk boeket een unieke uiting van schoonheid en elegantie is. Geïnspireerd door het rijke palet van kleuren en texturen dat december biedt, schikt onze bloemist zorgvuldig seizoensbloemen om een visueel symfonie te creëren die de zintuigen betovert.

Het bestellen van ons decemberboeket is meer dan alleen een transactie; het is een uitnodiging om te genieten van het onverwachte. Omdat elk boeket wordt geselecteerd en kunstig gerangschikt door onze lokale bloemist, kunt jij uitkijken naar een heerlijke verrassing die resoneert met de geest van het seizoen.

Omarm de betovering van december en laat onze bloemist een prachtig boeket samenstellen dat dient als een stralend middelpunt of een oprecht geschenk. Bestel nu en dompel jezelf onder in de vreugde van het geven en ontvangen van een boeket dat de magie van december op de mooiste manier viert.

---

I hope this captures the sentiment and detail in Dutch!

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten