Romantische bloemen

Een mooi romantisch boeket laten bezorgen.

Verrast worden door je liefde ♥ met een bijzonder romantisch boeket bloemen. Hoe leuk is dat?

Ben je op zoek naar een romantisch cadeau dat altijd in de smaak valt? Voor een gegarandeerd succes, laat dan een van onze romantische boeketten bezorgen als teken van jouw liefde

 
 
Tip
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vanaf
 
 
 
Out of stock
 
 
 
 
 
 

Liefdes bloemetje bestellen.

Bloemen bestellen om uw liefde uit te drukken of om te zeggen 'ik hou van je' doe je snel en gemakkelijk via Flowers.NL. Wij hebben een speciale selectie met  Liefde en Romantiek boeketten. Druk jouw liefde uit met bloemen! Bestel deze vandaag voor 13:00 uur, dan garanderen wij dat jouw liefdes boodschap in de vorm van bloemen ook vandaag nog bij je geliefde bezorgd wordt, waar dan ook in Nederland.

Romantische bloemen bestellen.

Een romantische boodschap uiten hoeft niet moeilijk te zijn. En kan natuurlijk op elke andere dag van de week en hoeft niet speciaal alleen op Valentijnsdag. Bloemen brengen een boodschap vol emotie namelijk perfect over. Wist je dat veel bloemen zelf vaak al een boodschap op zich hebben? Rode rozen staan voor liefde, witte rozen voor schoonheid en lelies staan symbool voor vrouwelijkheid en elegantie, pioenrozen staan voor oprechtheid, hyacinten staan voor zachtheid en bijvoorbeeld de iris staat voor het brengen van goed nieuws. Stel je voor dat je van al deze positieve bloeiers één groot boeket zou maken! Eén grote vreugde bron in één boeket te samen met een doos overheerlijke Chocolade truffels! Liefdes boodschappen zijn perfect te uiten met bloemen.

Liefdes bloemen sturen

Als jou teken van emotie.

Bestel op onze website en wij zorgen voor de rest. De lokale Fleurop bloemist zal het boeket afleveren op de plek van bestemming en zorgt ervoor dat het bij de juiste persoon terecht komt. Deze zal aangenaam verrast zijn als een prachtig vers boeket overhandigd wordt aan de deur! Een perfect bron van emoties, een grote bos bloemen.

Ook wanneer je iemand wil bedanken of beterschap wil wensen dan is een bloemetje altijd een mooi gebaar.

Verschillende soorten Liefdes

De volgende zijn wetenschappelijk geclassificeerde soorten liefde:

  • Eros: romantische en seksuele liefde
  • Storge: familie- en vriendschapsliefde
  • Philia: platte vriendschapsliefde
  • Agape: onvoorwaardelijke en universele liefde
  • Ludus: speelse en flirterige liefde
  • Pragma: praktische en rationele liefde
  • Philautia: zelfliefde en zelfrespect.

Een verhaal over het geven van bloemen gebaseerd op verschillende soorten liefdesvormen:

Eros.

Eros was altijd verliefd geweest op zijn buurvrouw en had besloten om haar eindelijk zijn liefde te tonen door haar bloemen te geven. Hij koos een prachtige bos rozen die de diepte en hevigheid van zijn gevoelens weerspiegelden. Toen hij haar de bloemen gaf, keek ze verbaasd en ontroerd. Hij vertelde haar hoeveel hij van haar hield en smeekte haar om een ​​romantische relatie met hem aan te gaan.

Storge.

Storge gaf bloemen aan zijn moeder als teken van zijn diepe dankbaarheid en liefde voor haar. Hij koos een mooie bos wilde bloemen uit de tuin en verzamelde ze zorgvuldig in een prachtig boeket. Toen hij ze aan zijn moeder gaf, omhelsden ze elkaar huilend van blijdschap. Zijn moeder bedankte hem hartelijk voor zijn geschenk en voor de liefde die hij altijd voor haar had getoond.

Philia.

Philia gaf bloemen aan zijn beste vriend als teken van waardering en vriendschap. Hij koos een bos chrysanten, die bekend staan ​​om hun symboliek van waardering en vriendschap. Toen hij ze aan zijn vriend gaf, omhelsden ze elkaar hartelijk en beloofden ze elkaar nog steeds vrienden te zijn, ongeacht wat er in de toekomst gebeurde.

Agape.

Agape gaf bloemen aan een vreemdeling om te tonen dat ze zich zorgen maakte over hun welzijn en om hen te laten weten dat ze hen liefhad, zelfs al kenden ze elkaar niet. Ze koos een bos zonnebloemen, die staan voor oprechtheid en hoop. Toen ze de bloemen aan de vreemdeling gaf, keek die verbaasd en ontroerd. Agape vertelde hen dat ze hen hoopte en bad dat alles goed met hen ging.

Ludus.

Ludus gaf bloemen aan een persoon die hij leuk vond om te flirten en te plagen. Hij koos een bos anjers, die bekend staan om hun symboliek van geheime liefde en verlangen. Toen hij ze aan de persoon gaf, flirtte hij en plaagde hij hen. De persoon lachte en speelde het spelletje mee, blij met het gezelschap en de aandacht.

Pragma.

Pragma gaf bloemen aan zijn verloofde als teken van zijn verantwoordelijkheid en serieuze verplichting om haar lief te hebben en voor haar te zorgen. Hij koos een bos orchideeën, die staan voor waardigheid en lange-termijnrelaties. Toen hij ze aan zijn verloofde gaf, legde hij uit dat hij haar altijd zou beschermen en steunen en dat hij bereid was om de rest van zijn leven aan haar te wijden. Zijn verloofde was ontroerd door zijn geschenk en bevestigde haar verplichting om hem net zo veel liefde en zorg te geven.

Philautia.

Philautia gaf bloemen aan zichzelf om te vieren hoe ver ze was gekomen en hoeveel ze had bereikt. Hij koos een bos prachtige bloemen die de verschillende facetten van zijn persoonlijkheid weerspiegelden. Toen hij ze aan zichzelf gaf, omhelsde hij zichzelf en bedankte hij zichzelf voor alle moeite en hard werk die hij had gedaan om waar hij nu was te komen. Hij besefte dat hij het waard was om gevierd te worden en besloot om vaker voor zichzelf te zorgen en te vieren

Zelf creatief met bloemen.

Als je op zoek bent naar nieuwe DIY bloemschik creaties, dan heb je geluk! Er zijn talloze mogelijkheden om prachtige bloemstukken te maken die je huis opfleuren, je stemming verbeteren en je creatieve vaardigheden uitdagen.

Hier zijn een paar ideeën om je op weg te helpen: De hangende bloemenboom, Kerstkrans van winterbloemen, Sfeer coupe met onderwater bloemen
Valentijnsdag bloemen

In deze videoclip zie je het effect van bloemen op mensen…