Boeket "Fleurig Pastel" - Flowers.NL®

Boeket "Fleurig Pastel"

Fleurop Flowers.NL
10001157
9110023775678
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Boeket "Fleurig Pastel"

Om iemand bijzonder te laten weten dat je van hem of haar houdt, is het Valentijnsboeket "Fleurig Pastel" perfect. Dit schitterende boeket, bestaande uit roze rozen gecombineerd met verschillende witte bloemen, is zorgvuldig samengesteld door onze bloemisten en wordt mooi ingepakt geleverd. Wat dit boeket echter echt speciaal maakt, is de persoonlijke A5 wenskaart die wordt bijgeleverd. Je kunt kiezen uit onze grote collectie Valentijnskaarten en hierop je eigen boodschap schrijven, waardoor het boeket nog meer betekenis krijgt. Of het nu gaat om een liefdesverklaring of het delen van een bijzondere herinnering, met deze kaart kun je op unieke wijze je gevoelens overbrengen.

Het Valentijnsboeket "Fleurig Pastel" kan op Valentijnsdag of op een door jou gekozen datum worden bezorgd. Bestel het nu en verras jouw geliefde met deze prachtige bloemen en persoonlijke wenskaart.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten