Boeket Romantische rozen

Fleurop Flowers.NL
E12502
9110023776545
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit boeket met  romantische rozen

Afgebeeld staat het boeket van 24 rozen

Laat de liefde bloeien met dit prachtige boeket van 12 of 24 rozen in verschillende rood en roze tinten. Deze eenvoudige maar bijzondere combinatie van kleuren maakt dit boeket uniek en oogverblindend.

Deze bloemen zijn perfect om iemand speciaal te verrassen. Of het nu gaat om je geliefde, een familielid of een vriend, deze rozen zullen zeker indruk maken. De onverwachte combinatie van tinten laat zien dat liefde niet altijd traditioneel hoeft te zijn, maar juist kan worden gevierd in al zijn diversiteit.

Elke roos is zorgvuldig geselecteerd en met de hand gebonden om ervoor te zorgen dat alleen de mooiste exemplaren in het boeket terechtkomen. Met hun weelderige bloemblaadjes en betoverende geur, zullen deze rozen elke ruimte opfleuren en een gevoel van warmte en genegenheid creëren.

Of je nu een verjaardag, jubileum of gewoon een speciale dag viert, dit boeket is de perfecte keuze. Laat deze prachtige bloemen spreken voor jouw liefdevolle gevoelens en toon iemand hoeveel ze voor jou betekenen.

Bestel vandaag nog dit adembenemende boeket van 12 of 24 prachtige rozen en maak indruk op diegene die jouw hart sneller laat kloppen.

Samenstelling: o.a. Rozen

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten