Knuffelboeket "Gemengde rozen"

Fleurop Flowers.NL
E12502 + Bear
9110023773001
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel knuffelboeket "Gemengde rozen"

Selecteer dit knuffel boeket van 12 of 24 mooie Gemengde rozen met groenmaterialen + Knuffelbeer klein of groot. Een knuffelboeket is de perfecte manier om iemand te laten weten hoeveel je om hen geeft. Het boeket bestaat uit 12 of 24 kleurrijke gemengde rozen en een schattige knuffelbeer. De rozen zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun prachtige gemengde  kleuren en geuren, en zullen zeker indruk maken. De knuffelbeer is gemaakt van zachte, huidvriendelijke materialen en is de perfecte manier om iemand een knuffel te geven, zelfs als je er zelf niet bij kunt zijn. Dit knuffelboeket gemengde rozen is perfect voor gelegenheden zoals verjaardagen, Valentijnsdag, of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hen denkt.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten