Schattig Beertje Bella 15cm

Fleurop Flowers.NL
600398113
9110023772028
Bestel
  • Beschrijving

Bestel schattig Beertje Bella 15cm

Maak kennis met ons schattige kleine beertje! Met een hoogte van 15 cm is dit knuffeltje perfect om in het boeket te verwerken. Hij is gemaakt van zacht pluche in prachtige grijze tinten, waardoor hij er niet alleen lief uitziet, maar ook heerlijk aanvoelt.

Dit beertje is zo bijzonder dat het alleen te bestellen is in combinatie met bloemen. We geloven dat de combinatie van een schattig knuffeltje en prachtige bloemen de perfecte manier is om iemand speciaal te verrassen. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar is, dit cadeau zal gegarandeerd een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger.

Ons kleine beertje heeft een tijdloos ontwerp en past bij elke gelegenheid. Of je hem nu aan een geliefde wilt geven of als decoratie in huis wilt gebruiken, hij zal altijd zijn charmante uitstraling behouden.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog ons schattige kleine beertje in combinatie met bloemen en maak iemand blij met dit onweerstaanbare cadeau!

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.