Bedankt bloemen

Op zoek naar boeket bloemen voor persoonlijk bedankje om iemand echt mee te verrassen?

Iemand op een leuke manier verrassen en bedanken? Zeg bedankt met een prachtige boeket bloemen! Kies een mooi kleurrijk boeket en spreek jouw dankjewel uit met een persoonlijk kaartje. Een complimentje of bedankje is altijd welkom. Wij helpen je graag om gemakkelijk een bedankje te versturen en een lach op het gezicht te toveren. Wil je nog wat extra's geven? Bestel eenvoudig een heerlijke fles wijn of een leuk cadeau mee bij jouw boeket bloemen. Wij bezorgen dezelfde dag nog jouw bedankje als je voor 13:00 uur bestelt.

Bedankt, thank you, merci! Iemand bedanken kan op zoveel verschillende manieren, maar er gaat natuurlijks niets boven het sturen van een bedankt bloemetje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bedankt boeket bestellen.

Wil je iemand bedanken voor de jarenlange inzet, of voor het oppassen op de kinderen, of is gewoon voor het verzorgen van de bloemen tijdens je vakantie? Er zijn zoveel redenen te bedenken om iemand persoonlijk te bedanken. Bloemen kunnen en mogen hierbij niet ontbreken. Niet voor niets is bedankt voor bloemen een hele bekende uitspraak. Een bedankt boeket met prachtige bloemen is hét perfecte cadeau om iemand te bedanken!

Persoonlijk bedankje met bloemen.

Een boeket maak je  heel mooi extra persoonlijk door het toevoegen van een persoonlijk bedankje op een prachtige wenskaart. Of wil je de ontvanger graag bedanken met een warme knuffel, mooie fles wijn, of met een doosje chocolade bonbons? Ook dat is mogelijk met de verschillende cadeaus in onze shop, die je als bedank cadeau aan de bestelling kunt toevoegen.

Bedankje sturen met boeket bloemen.

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur (op zaterdag voor 12:00 uur), dan wordt het boeket vandaag nog persoonlijk door de bloemist bezorgd.

Er zijn naast bedankt bloemen zoveel andere redenen om bloemen te sturen. Zoals bijvoorbeeld een bloemetje voor een Verjaardag, Gefeliciteerd met een jubileum, of een geboorte bloemetje bij de geboorte van een baby, een Beterschap bloemetje voor een zieke of gewoon een liefdes bloemetje als romanticus.  Dankzij ons grote netwerk van bloemisten wordt er altijd een boeket met dagverse bloemen bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.