Boeket Gefeliciteerd - Trouwdag

Fleurop Flowers.NL
10001192
9110023778792
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Een trouwdag te vieren? Bestel boeket Gefeliciteerd.

Verras het pasgetrouwde stel met een prachtig en romantisch boeket  bloemen, zorgvuldig samengesteld door de lokale bloemist met de mooiste bloemen van het seizoen. Dit boeket is ideaal om het bruidspaar te feliciteren met hun huwelijk. Of ze nu net zijn getrouwd of al vele jaren gelukkig samen zijn, liefde verdient viering. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een liefdevol boeket? Dit speciale arrangement omvat schitterende bloemen in verschillende tinten roze en paars, een lust voor het oog en daarom perfect om een trouwdag of jubileum te vieren. Maak het geschenk extra bijzonder door een persoonlijk kaartje toe te voegen, een passende vaas, of onze luxe bonbons en verrukkelijke chocolade.

Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten