Boeket Uitzinnig Najaar

Fleurop Flowers.NL
10001184
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Vier de herfst in stijl met ons 'Boeket Uitzinnig Najaar'. Amaranthus, hortensia en chrysanten in een kleurrijk festijn. Bestel nu voor een extravagante herfst. Vaas optioneel

Momenteel niet beschikbaar

"Boeket Uitzinnig Najaar"

Dompel jezelf onder in de weelde van de herfst met ons "Boeket Uitzinnig Najaar". Dit weelderige boeket bevat een prachtige mix van Amaranthus, hortensia en chrysanten, en het straalt een ongekende overvloed uit. Royaal, kleurrijk en rijk aan textuur - dit boeket is ontworpen om mee uit te pakken en de herfst op een extravagante manier te vieren.

Of je nu je eigen ruimte wilt verfraaien of een onvergetelijk cadeau wilt geven, "Boeket Uitzinnig Najaar" heeft alles wat je zoekt. En vergeet niet, de vaas is optioneel, maar de grootsheid van de herfst is gegarandeerd.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.