Geboorte boeket Welkom Jongen

Fleurop Flowers.NL
10001173
9110023773070
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Een jongen geboren? Dat is een felicitatie waard! Mooie bloemen voor de kersverse ouders.

Verwelkom de nieuwe aanwinst in de familie met het prachtige Geboorte boeket Welkom Jongen! Dit vrolijke en kleurrijke arrangement is perfect om de komst van een jongen te vieren. Met zijn levendige kleuren en frisse uitstraling zal dit boeket zeker de aandacht trekken.

Dit geboorte boeket is zorgvuldig samengesteld met verse bloemen van topkwaliteit. Het bevat een combinatie van blauwe rozen, witte lelies en schattige baby's adem, die samen een elegante en verfijnde uitstraling creëren. De toevoeging van groene bladeren geeft het boeket een extra levendigheid.

Naast zijn prachtige uiterlijk heeft dit boeket ook een symbolische betekenis. De blauwe rozen staan voor vreugde en geluk, terwijl de witte lelies symbool staan voor zuiverheid en onschuld. Samen vertegenwoordigen ze de onvergetelijke momenten die worden gedeeld bij de komst van een nieuwe babyjongen.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor kersverse ouders of gewoon wilt laten zien dat je meeleeft, dit Geboorte boeket Welkom Jongen is het perfecte geschenk. Het wordt geleverd in een stijlvolle vaas, waardoor het direct klaar is om tentoongesteld te worden in elke ruimte.

Bestel vandaag nog het Geboorte boeket Welkom Jongen en maak indruk met dit prachtige geschenk. Laat je liefde en felicitaties zien aan de kersverse ouders en verwelkom de nieuwe babyjongen in stijl.


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten