Gefeliciteerd bloemen

Een felicitatie bloemetje bestellen.

Omdat het altijd heel leuk is iemand te verrassen met een boeket bloemen die zegt "Gefeliciteerd"

Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Gefeliciteerd met jouw verjaardag, een mooie leeftijd verdient een mooie bos bloemen of een leuke plant. Maar er zijn nog veel meer mooie momenten om iemand een bloemetje te geven.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is er iemand jarig? Zijn je ouders 25 jaar getrouwd? Gaat je vader of buurman met pensioen? Is er een baby geboren? Heeft je moeder of vriendin een nieuwe baan? Er zijn zoveel momenten te bedenken waarbij je bloemen kunt geven om iemand te feliciteren. Al die momenten verdienen gewoon een bloemetje. …

Felicitatie bloemen bestellen

Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijksfeest, of gefeliciteerd met het behalen van je diploma, geboorte, jubileum of pensioen. Wat de gelegenheid ook is, de meest populaire felicitatie boeketten zijn geselecteerd in onder de rubriek: Gefeliciteerd bloemen. Je kunt ook iemand feliciteren met Verjaardagsbloemen, Geboorte bloemen of je wilt gewoon een liefdes bloemetje sturen.

Met een boeket van de lokale Fleurop bloemist feliciteer je de ontvanger van harte met de mooiste bloemen. Een moment om niet snel te vergeten.

Bij een felicitatie horen bloemen én daarnaast met er zeker geproost te worden. Wanneer je een mooi boeket hebt uitgekozen? Voeg je eenvoudig en snel een ander cadeau toe. Bijvoorbeeld een mooie fles wijn of Prosecco of Champagne om te proosten, bonbons of een mooie vaas om het helemaal af te maken? Voor ieder wat wils!

Een felicitatie cadeau met persoonlijke kaart

Wat jouw felicitatie pas extra compleet maakt is een felicitatie boeket met een persoonlijke wenskaart. Kies een kaart die past bij de gelegenheid en voeg je eigen persoonlijk felicitatie toe. De kaart wordt in een gouden envelop toegevoegd aan het boeket. Wie ga jij feliciteren met een prachtig boeket felicitatie bloemen en luxe wenskaart?

Vandaag nog een felicitatie bloemetje bezorgen.

Oeps, je was het bijna vergeten en je wil je jouw felicitatie vandaag nog overbrengen? Wanneer je op werkdagen voor 13:00 uur (zaterdag voor 12:00 uur) besteld. Dan worden de bloemen vandaag nog persoonlijk bezorgd. Door ons netwerk van lokale Fleurop bloemisten ontvang je altijd een boeket met dagverse en de mooiste bloemen van een gekwalificeerde bloemist!

Ook wanneer je iemand wil bedanken of beterschap wil wensen, of tijdens een speciale dag zoals Moederdag, Valentijnsdag, Kerstmis of Pasen, ook dan is een bloemetje altijd een mooi gebaar.

Kadotip!

Geeft iemand een bloemabonnement voor haar of zijn verjaardag.