Maandelijkse bloemabonnement

Ben je op zoek naar een maandelijks bloemenabonnement?

Elke maand een mooi veiling vers boeket bloemen in wisselende samenstelling op een vaas voor uw geschikt door onze vakbekwame Fleurop Bloemist Bij de volgende levering neemt de bloemist de vaas mee retour. Op al onze boeketten geven wij natuurlijk een 7 dagen vers garantie!

 
 

Maandelijks bloemabonnement.

Ons maandelijks bloemabonnement is de perfecte manier om elke maand verrast te worden met een prachtige selectie van verse bloemen. Elke maand stellen wij een nieuwe samenstelling samen van verschillende soorten bloemen, waardoor je elke keer weer verrast zult worden met de prachtige kleuren en geuren van de bloemen.

Onze bloemen worden elke maand bij jou thuisbezorgd, compleet met een vaas waarmee je direct kunt genieten van de bloemen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van een vaas of het snijden van de bloemen, wij doen dat voor je.

Flexibel bloemabonnement.

Ons bloemabonnement is flexibel, je kunt het op elk moment afsluiten voor een halfjaar of een jaar. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het verlengen van het abonnement en kun je elk moment weer opzeggen.

Met ons maandelijks bloemabonnement kun je elke maand weer genieten van de prachtige bloemen die we voor je samenstellen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van bloemen en kun je elke maand weer verrast worden met de prachtige kleuren en geuren.

Maandelijks bloemabonnement als cadeau.

Ons maandelijks bloemabonnement is ook een geweldig cadeau idee voor familie, vrienden of zakenrelaties. Wie houdt er nu niet van verse bloemen in huis? Door het cadeau te geven van een maandelijks bloemabonnement, kunt u iemand verrassen met een regelmatige stroom van prachtige bloemen en een unieke samenstelling elke week. Het abonnement kan worden afgesloten voor een halfjaar of een jaar, afhankelijk van de voorkeur van de ontvanger. Kortom, ons wekelijks bloemabonnement is een uniek en waardevol cadeau voor iemand die van bloemen houdt.

Geniet elke maand van een nieuw en  prachtig boeket met verse bloemen samengesteld door de Fleurop vakbloemist. Met het flexibele abonnement van Flowers @Home krijg je een boeket thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Wil je het boeket wekelijks of  eens in de 2 weken ontvangen? Dat kan dan kijk gerust op de andere pagina's wekelijks bloemabonnement of het 2 Wekelijks bloemabonnement.