Bloem abonnement 2W Briljant! (XL) € 35.00

Fleurop Flowers.NL
2 wekelijks 35,00
9110023778778
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel een 2 wekelijks bloemabonnement "Briljant"

Ons 2 wekelijks bloemabonnement "Briljant" is de perfecte manier om een huis te voorzien van verse en prachtige bloemen. Elke 2 weken bezorgen wij een wisselende samenstelling van bloemen rechtstreeks bij je thuis, compleet met een mooie vaas. Zo hoef je geen zorgen te maken over het kopen van een vaas of het aansnijden van de bloemen, wij doen het werk voor je.

Onze bloemensamenstellingen variëren wekelijks, zodat je elke keer weer verrast wordt door de unieke combinaties van bloemen die wij voor je samenstellen. Of je nu houdt van klassieke rozen, exotische bloemen of seizoensgebonden bloemen, onze bloemisten zullen ervoor zorgen dat uw abonnement altijd gevuld is met de mooiste bloemen.

Ons bloemabonnement "Briljant" is gemakkelijk af te sluiten per maand, half jaar of jaarlijks. Zo kun je genieten van onze bloemen zonder zich zorgen te hoeven maken over verplichtingen op lange termijn. Of je nu een geschenk wilt geven aan iemand speciaal of gewoon wilt genieten van de schoonheid van bloemen in uw eigen huis, ons 2 wekelijks bloemabonnement "Briljant" is de perfecte keuze.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW, verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Gerelateerde Producten