Bloem abonnement wekelijks Briljant! (XL) €35,00

Fleurop Flowers.NL
Wekelijks 35,00
9110023775999
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel een wekelijks bloemabonnement "Briljant"

Ons wekelijks bloemabonnement "Briljant" XL biedt een unieke ervaring voor bloemenliefhebbers. Elke week wordt er een wisselende samenstelling van bloemen thuisbezorgd, compleet met een vaas. Hierdoor kunt u genieten van een constante afwisseling van kleuren en geuren in uw huis.

Het abonnement is flexibel en kan per maand, half jaar of jaarlijks worden afgesloten. Zo kunt u genieten van prachtige bloemen zonder zorgen. Mis deze kans niet en bestel nu ons wekelijks bloemabonnement!

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW, verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Gerelateerde Producten