Bloem abonnement maandelijks Geweldig | €25,00

Fleurop Flowers.NL
Maandelijks 25,00
9110023775920
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel een maandelijks bloemabonnement "Geweldig"

Ons maandelijks bloemabonnement "Geweldig" is de perfecte manier om elke maand verrast te worden met een prachtige selectie van verse bloemen. Elke maand stellen wij een nieuwe samenstelling samen van verschillende soorten bloemen, waardoor je elke keer weer verrast zult worden met de prachtige kleuren en geuren van de bloemen.

Onze bloemen worden elke maand bij jou thuisbezorgd, compleet met een vaas waarmee je direct kunt genieten van de bloemen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van een vaas of het snijden van de bloemen, wij doen dat voor je.

Ons bloemabonnement "Geweldig" is flexibel, je kunt het op elk moment afsluiten voor een halfjaar of een jaar. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het verlengen van het abonnement en kun je elk moment weer opzeggen.

Met ons maandelijks bloemabonnement "Geweldig" kun je elke maand weer genieten van de prachtige bloemen die we voor je samenstellen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van bloemen en kun je elke maand weer verrast worden met de prachtige kleuren en geuren.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW, verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Gerelateerde Producten