Wekelijks bloem abonnement

Ben je op zoek naar een wekelijks bloemenabonnement?

Elke week een veiling vers boeket bloemen in wisselende samenstelling op een vaas voor uw geschikt door onze vakbekwame Fleurop Bloemist Bij de volgende levering neemt de bloemist de andere vaas mee retour. Op al onze boeketten geven wij een 7 dagen vers garantie!
 
 
 

Wekelijks bloemabonnement.

Ons wekelijks bloemabonnement is de perfecte optie voor bloemliefhebbers die graag verrast willen worden met een wisselende samenstelling van bloemen. Door het abonnement af te sluiten, hoef jij je geen zorgen te maken over het regelmatig kopen van bloemen. In plaats daarvan worden de bloemen elke week bij je thuisbezorgd, compleet met een vaas. Zo hoef jij alleen maar te genieten van de prachtige bloemen in je huis.

Het abonnement kan per halfjaar of jaarlijks geannuleerd worden, zodat jij zelf de controle hebt over hoe lang jij van de bloemen wilt genieten. Kortom, ons wekelijks bloemabonnement is de perfecte manier om je huis te vullen met verse bloemen en elke week te genieten van een unieke samenstelling van bloemen.

Bloemabonnement Cadeau geven.

Ons wekelijks bloemabonnement is ook een geweldig cadeau idee voor familie, vrienden of zakenrelaties. Wie houdt er nu niet van verse bloemen in huis? Door het cadeau te geven van een wekelijks bloemabonnement, kunt u iemand verrassen met een regelmatige stroom van prachtige bloemen en een unieke samenstelling elke week. Het abonnement kan worden afgesloten voor een halfjaar of een jaar, afhankelijk van de voorkeur van de ontvanger. Kortom, ons wekelijks bloemabonnement is een uniek en waardevol cadeau voor iemand die van bloemen houdt.

Geniet wekelijks van een prachtig boeket met verse bloemen samengesteld door de Fleurop vakbloemist. Met het flexibele abonnement van Flowers @Home krijg je een boeket thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Wil je het boeket 2 wekelijks of maandelijks ontvangen? Dat kan dan kijk gerust op de andere pagina's 2 wekelijks bloemabonnement of het Maandelijkse bloemabonnement.