2 Wekelijks bloemabonnement

Ben je op zoek naar een bloemenabonnement elke 2 weken?

Wie wil er niet om de 2 weken een mooi veiling vers boeket bloemen in wisselende samenstelling ontvangen. En op een vaas voor je geschikt door onze vakbekwame Fleurop Bloemist. Bij de volgende levering neemt de bloemist de vaas mee retour. Op al onze boeketten geeft de bloemist natuurlijk 7 dagen vers garantie!
 
 
 

2 Wekelijks bloemabonnement.

Ons 2 wekelijks bloemabonnement is een geweldige manier om jouw huis te vullen met verse bloemen. Elke 2 weken ontvang jij een unieke samenstelling van bloemen, speciaal samengesteld door onze bloemisten. De bloemen worden in een prachtige vaas geleverd, die bij jou thuis wordt bezorgd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het kopen van een vaas of het zelf arrangeren van de bloemen.

Onze bloemisten zorgen voor een wisselende samenstelling van bloemen, zodat jij elke keer weer verrast wordt met nieuwe kleuren en soorten bloemen. Het abonnement kan per halfjaar of jaarlijks geannuleerd worden, zodat jij zelf de controle hebt over hoe lang jij van de bloemen wilt genieten. Kortom, ons 2 wekelijks bloemabonnement is de perfecte manier om jouw huis te vullen met verse bloemen en elke 2 weken te genieten van een unieke samenstelling van bloemen.

Bloemabonnement als cadeau.

Ons 2 wekelijks bloemabonnement is ook een geweldig cadeau idee voor familie, vrienden of zakenrelaties. Het is een uniek en waardevol cadeau voor iemand die van bloemen houdt en die op zoek is naar een regelmatige stroom van verse bloemen in huis. Door het cadeau te geven van een 2 wekelijks bloemabonnement, kun je iemand verrassen met een wisselende samenstelling van bloemen elke 2 weken en een prachtige vaas voor thuis. Het abonnement kan worden afgesloten voor een halfjaar of een jaar, afhankelijk van de voorkeur van de ontvanger. Dus, als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor iemand die van bloemen houdt, dan is ons 2 wekelijks bloemabonnement de perfecte keuze.

Geniet elke 2 weken van een nieuw prachtig boeket met verse bloemen samengesteld door de Fleurop vakbloemist. Met het flexibele abonnement van Flowers @Home krijg je een boeket thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Wil je het boeket wekelijks of maandelijks ontvangen? Dat kan dan kijk gerust op de andere pagina's wekelijks bloemabonnement of het Maandelijkse bloemabonnement.