Bloem Abonnementen

Iedere week verse bloemen op bij je thuis of op kantoor?

Met een FLOWERS @HOME abonnement kiest je voor elke week of elke maand bloemen bij jouw thuis of op kantoor.

Alles handig en snel in 1 keer geregeld. Geniet van een verfrissend en prachtig boeket samengesteld door een echte vakbloemist.

En met het Flowers @Home Bloemenabonnement krijg je een boeket op vaas thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt.

     

Persoonlijk bezorgd

Het boeket samengesteld door jouw lokale bloemist. Met liefde samengesteld en bezorgd wanneer het jou uitkomt, zo kun je kiezen uit een wekelijks, 2 wekelijks of maandelijks bloemabonnement. Altijd met persoonlijk aandacht! dus!   
Bloemabonnement

Boeket naar keuze

Je kiest zelf het formaat van het bloemabonnement. Heb je al een mooie plek in huis op het oog waar je het boeket neer gaat zetten, maar vind je het kiezen van het juiste formaat lastig? Het maandelijkse abonnement luxe is het populairste formaat. Hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen je graag!

Persoonlijk bezorgd

Het boeket samengesteld door jouw lokale bloemist. Met liefde samengesteld en bezorgd wanneer het jou uitkomt,zo kun je kiezen uit een wekelijks, 2 wekelijks of maandelijks bloemabonnement. Altijd met persoonlijk aandacht dus!

Pauzeren wanneer je wilt

Ga je een tijdje op vakantie? Of ben je veel van huis? Geen probleem! Je pauzeert jouw abonnement gemakkelijk tot je weer thuis bent. Neem contact op met onze klanten service

Duurzaam & ambachtelijk

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze bloemisten werken dagelijks met natuurproducten. Om daar ook in de toekomst van te kunnen genieten is het belangrijk dat we zuinig met de natuur omgaan.

De vertrouwde service van Flowers.NL

Verse bloemen, 7 dagen vaasgarantie en een boeket samengesteld door de Fleurop vakbloemist. Dat is de vertrouwde service van Flowers.NL, zoals je van ons gewend bent! Heb je vragen over jouw Flowers @HOME bloemabonnement? Dan helpen we je graag verder!


Compleet op vaas geschikt bezorgd.

Geniet wekelijks van een prachtig boeket met verse bloemen samengesteld door de Fleurop vakbloemist. Met het flexibele abonnement van Flowers @Home krijg je een boeket thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Wil je het boeket 2 wekelijks of maandelijks ontvangen? Dat kan dan kijk gerust op de andere pagina's 2 wekelijks bloemabonnement of het Maandelijkse bloemabonnement.