Rouwboeket op maat

Fleurop Flowers.NL
91100
9110023769240
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel een rouwboeket op maat.

Laat onze bloemist een rouwboeket op maat samenstellen aan de hand van jouw specifieke wensen.

Hierbij geef je voorkeur op op basis van kleur, stijl  en bloemen voorkeur. Met deze informatie gaat onze bloemist aan de slag. En aan de hand van jouw voorkeuren en zijn jarenlange vakkennis zal hij een gepersonaliseerd rouwboeket samenstellen.

Kleur

Waarde

Stijl

Voorkeur

Houdt er bij de bloemen voorkeur wel rekening mee dat niet alle bloemsoorten het hele jaar verkrijgbaar zijn, maar je kunt er gerust op zijn dat onze bloemist in dergelijke gevallen een passend alternatief zal gebruiken voor jouw rouwboeket.

Rouwboeket op maat bezorgen.

Dit Rouwboeket op maat is geschikt voor op of nabij de rouwkist. Onze lokale Fleurop bloemist zal met veel zorg, vakmanschap en aandacht het rouwboeket maken en tijdig afleveren op het gewenste adres. Meer informatie over het bezorgen van jouw rouwboeket vindt je onder de tab meer.
Product Rating Bar

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze boeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar

Gerelateerde Producten