Rouwboeket met lint bestellen

Aan het rouwboeket kan een rouwlint met persoonlijke tekst worden toegevoegd. Het is mogelijk om tekst te plaatsen op de rechter en linker slip. Voeg je liever geen lint toe aan het rouwboeket? Plaats dan een passende en liefdevolle tekst op een speciale rouwkaart.

Lees hier meer over een rouwboeket met lint.

Stel zelf een rouwboeket samen

Stel zelf een mooi rouwboeket samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze. Het getoonde rouwboeket ligt een prijsklasse van € 65,00

Rouwboeket white

Arrangement van witte lelies op groepen verwerkt. Jaarrond leverbaar. Met de grootste zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Rouwboeket Dierbaar

Warme bonte kleuren laten het dierbare gevoel spreken. Met grote zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Rouwboeket sereen

Sereen wit rouwboeket dat liggend wordt gepresenteerd, met grootste zorg samengesteld door de Lokale Fleurop Bloemist. Bezorgd bij de Kerk, Uitvaarthuis, of crematorium.

Rouwboeket Kleurrijk gebonden

Een kleurrijk samengesteld rouwboeket in liggende vorm. Een boeket in asymetrische vorm dat de liefde en het gemis reflecteert dat u voelt. Samensgesteld door de Lokale Fleurop Bloemist

Volop in het leven Rouwboeket

Een rouwboeket dat de liefde volop in leven houd. Een Romantische zachte uitstraling. Met zorg en vakmanschap samengesteld door de lokale Fleurop Bloemist.

Sympathie boeket Volop in het leven Boeket in vaas

Een Sympathie boeket dient als troost voor de naaste Familie of vrienden bij het verwerken van het grote verlies dat zij moeten verwerken. Op vaas met zorg samengesteld door onze Fleurop Bloemist.

Zomerwind Rouwboeket

Een mooi samengesteld rouwboeket van zomerbloemen, een luchtige creatie van bloemen. Met grote zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Rouwboeket Verborgen aanwezig

Een rouwboeket dat symbool staat door de bijzondere bloemen samenstelling voor uw aanwezigheid, verdriet en liefde. Ondanks het feit dat u niet bij de uitvaart aanwezig kunt zijn.

Rouwboeket Speciale Herinneringen

Een reflectie van alle speciale herinneringen die u heeft aan de overledene. Kleurrijk, Liefdevol en bijzonder. Onze Fleurop Bloemist stelt dit boeket met de grootste zorg en vakmanschap voor u samen.

Rouwboeket Stilte van Witte bloemen

Een serene stilte en rust straalt dit boeket van witte rouwbloemen uit. Met grote liefde en vakmanschap samengesteld door de Lokale Fleurop Bloemist.

Sympathie boeket "Vaarwel" in vaas geschikt

Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen door de Fleurop Bloemist op de vaas geschikt. Een mooi boeket om de nabestaanden te troosten.

Rouwboeket met lint bestellen.

Een rouwboeket met lint bezorgen wij op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwboeket met lint dan ook niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze bloemist neemt die zorg uit je handen en zorgt ervoor dat het rouwboeket met lint op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Voor het bestellen van een rouwboeket met lint hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op met de klantenservice.

Rouwboeket met lint kiezen.

Vind je het lastig om een keuze te maken bij het uitkiezen van een rouwboeket met lint? Wij begrijpen wat dit moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Wij hebben een groot assortiment rouwboeketten waarbij je een passend lint kunt kiezen. Op basis van herinneringen en/of karaktereigenschappen kies je de kleur en stijl die past bij de overledene.

Heb je na het lezen van deze informatie over een rouwboeket met lint nog vragen over het bestellen van bloemen voor een begrafenis of herdenking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je direct verder!