Rouwboeket met lint bestellen

Wil je een rouwboeket met lint bestellen?

Aan elk rouwboeket kan een rouwlint met persoonlijke tekst worden toegevoegd. Het is mogelijk om tekst te plaatsen op de rechter en linker slip. Voeg je liever geen lint toe aan het rouwboeket? Plaats dan een passende en liefdevolle tekst op een speciale rouwkaart.

Lees hier meer over een rouwboeket met lint.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rouwboeket met lint bestellen.

Een rouwboeket met lint bezorgen wij op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwboeket met lint dan ook niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze bloemist neemt die zorg uit je handen en zorgt ervoor dat het rouwboeket met lint op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Voor het bestellen van een rouwboeket met lint hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op met de klantenservice.

Rouwboeket met lint kiezen.

Vind je het lastig om een keuze te maken bij het uitkiezen van een rouwboeket met lint? Wij begrijpen wat dit moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Wij hebben een groot assortiment rouwboeketten waarbij je een passend lint kunt kiezen. Op basis van herinneringen en/of karaktereigenschappen kies je de kleur en stijl die past bij de overledene.

Ook hebben wij mooie rouwboeketten met rode rozen in ons assortiment.

Heb je na het lezen van deze informatie over een rouwboeket met lint nog vragen over het bestellen van bloemen voor een begrafenis of herdenking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je direct verder!

Andere Rouwbloemen stijlen.

Je kunt uiteraard ook kiezen uit een andere stijl van rouwbloemen arrangementen: