Onze collectie biedermeier rouwarrangementen is er in een veelzijdige verscheidenheid. Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maten, deze arrangementen zijn geschikt om direct naar een begrafenis te sturen. Onze bloemisten zullen uw bestelling met grote zorg behandelen

Biedermeier rouw arrangement

Een Biedermeier is een Rouw bloemstuk dat rond en bloemrijk geschikt is. De bloemen vormen samen een compacte halve bol bloemen. Meestal hebben alle bloemen dezelfde lengte. Je kunt kiezen tussen een Biedermeier van 40 of 50 cm groot.

Stel zelf een rouw biedermeier arrangement samen

Stel zelf een mooi rouw biedermeier arrangement samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze.

Rouwbiedermeier zacht roze rozen

Een rouwbiedermeier samengesteld uit zacht roze rozen gecombineerd met bijmaterialen in dezelfde kleurstelling. Een mooi rouwstuk voor het afscheid van een dierbare verzorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Bloemstuk Warm rode rozen

Een uitvaart bloemstuk samengesteld in een biedermeier stijl met warm rode rozen in combinatie met diverse bijpassende groenmaterialen. Symbool voor een warm en liefdevol leven.

Rouwbiedermeier Oneindig zachte tinten

Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft. Een mooi rouw arrangement voor een waardig afscheid.

Rouwbiedermeier Frivool witte rozen

Een compositie van Frivool witte rozen gecombineerd met bijpassende bijmaterialen in wit en groen kleur accenten. Voor een dierbare herinnering aan de overledene

Rouwbiedermeier pittig roze tinten

De pittig roze kleurtinten van dit arrangement vertolken de mooie levens jaren en de herinneringen van de overledene. Een arrangement in de klassieke biedermeierstijl met zorg samengesteld door de Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Afscheid

Het afscheid nemen van een dierbare vriend of familielid is altijd zwaar. Dit mooie arrangement in wit met blauw achtige accenten vertolken jouw gevoelens met bloemen.

Rouwbiedermeier Marine

De blauwe bloemen vertolken het water, de zee met witte accenten van rozen is dit een mooi arrangement voor iemand die de liefde voor de vaart niet kon weerstaan.

Rouwbiedermeier Gemengde kleurrijke rozen

Een sprankelend rond gestoken biedermeier van mooie gemengde rozen. Een arrangement voor en kleurrijk persoon die volop in het leven heeft gestaan. Voor een bijzonder afscheid.

Rouwbiedermeier Groot verdriet

Een arrangement in roze tinten met bloemen van het seizoen (wisselende samenstelling) waar woorden vaak tekort schieten bij een afscheid geeft dit arrangement met deze bloemen keuze uw verdriet en emoties weer.

Rouwbiedermeier Omarm me

De krachtige kleuren van deze sfeervolle biedermeier vertalen de kracht van een steunende omarming. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Rouwbiedermeier Ik mis jou

Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze biedermeierstijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag. Verzorgt en bezorgt door de Lokale Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Schemerlicht

Voel het vertrouwen en de geborgenheid met dit prachtige stuk van kleuren in natuurlijk schemerlicht.

Rouwbiedermeier Eeuwig licht

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en gele bloemen. Met de allergrootste zorg samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Mooie momenten

Een kleurrijk arrangement van een gemêleerde combinatie aan bloemsoorten als herinneringen aan de vele mooie momenten van het leven van de overledene.

Rouwbiedermeier Dankbaar

Zacht roze met wit zorgt voor een teder gevoel van dankbaarheid. Verzorgt en bezorgt door de Lokale Fleurop Bloemist

Rouwbiedermeier Vaarwel

Een rouwarrangement van ingetogen witte bloemen in een rond gestoken biedermeier stijl. Een prachtig arrangement voor een ingetogen afscheid van een dierbare.