Biedermeier rouwstuk

Een Biedermeier rouwstuk is een bloemstuk dat rond en bloemrijk geschikt is.

Biedermeier rouwstuk bestellen

De bloemen vormen samen een compacte halve bol bloemen. Meestal hebben alle bloemen in een rouwbiedermeier dezelfde lengte. Je kunt kiezen tussen een Biedermeier van 40, 50 of 60 cm groot. Er zijn ook enkele grotere afmetingen beschikbaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rouwstuk Biedermeier.

Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maten, deze arrangementen zijn geschikt om direct naar een begrafenis te sturen. Onze bloemisten zullen uw bestelling met grote zorg behandelen

Stijlvolle biedermeier

Rouwbiedermeier zijn uitermate geschikt om neer te zetten op of bij de kist van de overledene. Een rouw biedermeier heeft een ronde vorm en wordt op steekschuim gestoken waardoor het langer mooi blijft. In ons assortiment vindt u rouwbiedermeiers in prachtige kleuren en met verschillende soorten bloemen. Rouwbiedermeier met o.a. rozen, Lelie's of Calla's in het wit, roze of mooi gemengde kleuren. Voeg een persoonlijke boodschap aan de biedermeier toe op een rouwkaart of een rouwlint. Een rouwlint bestaat uit twee slippen.

Biedermeier bestellen en laten bezorgen

Wij bezorgen de rouwbiedermeier op elk gewenst adres in Nederland. Een rouw biedermeier bestelt je eenvoudig en veilig bij ons online. Onze professionele bloembinders maken van iedere rouw biedermeier een mooi geheel. Verse bloemen van de veiling worden met zorg samengesteld en gebonden tot een rouwbiedermeier.

Laat de rouwbiedermeier bezorgen bij het crematorium, uitvaartcentra of op een gewenst huisadres. Rouwbloemen kunnen wij vaak dezelfde dag nog bezorgen, indien u voor 13.00 uur bestelt.

Hoe kan ik een rouwbiedermeier bestellen?

Bij het bestellen van de rouwbiedermeier hebben we wel wat extra informatie nodig.

Zorg er voor dat je bij het bestellen van de rouwbiedermeier de volgende gegevens bij de hand hebt:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en adres van de locatie waar de rouwbiedermeier bezorgd moet worden.

Wij bezorgen de rouwbiedermeier altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbiedermeier dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouw bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .

Wil je een ander soort rouwbloemen dan een rouwbiedermeier bestellen? Daar kun je een andere bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeket of zoek je een rouwstuk in een ovale of druppelvorm. Een rouwhart, rouwkruis , ster of vlinder of een andere speciale vorm behoort ook tot de mogelijkheden kistbedekking van bloemen. Een rouwkrans of herdenkingskrans is zeker een goede optie als bloemen voor een uitvaart of begrafenis.