Biedermeier rouw arrangement

Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maten, deze arrangementen zijn geschikt om direct naar een begrafenis te sturen. Onze bloemisten zullen uw bestelling met grote zorg behandelen

Biedermeier rouw arrangement bestellen

Een Biedermeier is een Rouw bloemstuk dat rond en bloemrijk geschikt is. De bloemen vormen samen een compacte halve bol bloemen. Meestal hebben alle bloemen in een rouwbiedermeier dezelfde lengte. Je kunt kiezen tussen een Biedermeier van 40 of 50 cm groot. Meer informatie over een Biedermeier rouwstuk bestellen.
 
Vanaf
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stijlvolle rouwbiedermeiers

Rouw biedermeiers zijn uitermate geschikt om neer te zetten op of bij de kist van de overledene. Een

rouw biedermeier

heeft een ronde vorm en wordt op steekschuim gestoken waardoor het langer mooi blijft. In ons assortiment vindt u

rouwbiedermeiers

in prachtige kleuren en met verschillende soorten bloemen.

Rouw biedermeiers

met o.a. rozen, Lelie's of Calla's in het wit, roze of mooi gemengde kleuren. Voeg een persoonlijke boodschap aan de biedermeier toe op een rouwkaart of een rouwlint. Een rouwlint bestaat uit twee slippen.

Rouwbiedermeiers bestellen en laten bezorgen

Wij bezorgen de rouwbiedermeier op elk gewenst adres in Nederland. Een rouw biedermeier bestelt je eenvoudig en veilig bij ons online. Onze professionele bloembinders maken van iedere rouw biedermeier een mooi geheel. Verse bloemen van de veiling worden met zorg samengesteld en gebonden tot een rouwbiedermeier.

Laat de rouwbiedermeier bezorgen bij het crematorium, uitvaartcentra of op een gewenst huisadres. Rouwbloemen kunnen wij vaak dezelfde dag nog bezorgen, indien u voor 13.00 uur bestelt.

Hoe kan ik een rouwbiedermeier bestellen?

Tijdens het bestel proces van de rouwbiedermeier hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen de rouwbiedermeier altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbiedermeier dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouw bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .

Wil je een ander soort

Wil je een ander soort rouwbloemen dan een rouw biedermeier bestellen? Dan kun je een andere bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeket of zoek je een rouwbiedermeier. Een rouwhart, rouwkruis , ster of vlinder of een andere speciale vorm behoort ook tot de mogelijkheden kistbedekking van bloemen. Een rouwkrans of herdenkingskrans is zeker een goede optie als bloemen voor een uitvaart of begrafenis.