Rouwbiedermeier "Eeuwig licht"

Fleurop Flowers.NL
500842102
9110023769233
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Alles over Rouwbiedermeier "Eeuwig licht" bestellen.

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en gele bloemen.

Dit biedermeier rouwstuk "Eeuwig licht" is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. (zie specificaties)
Qua kleurstelling en afmeting is al ons rouwwerk altijd in overleg aan te passen.

Een rouwlint, rouwkaart of Blanco lint met de tekst op een rouwkaart kan worden toegevoegd.

Biedermeier rouwstuk bestellen.

Dit Biedermeier rouwstuk is geschikt voor op of nabij de rouwkist. Onze lokale Fleurop bloemist zal met veel zorg, vakmanschap en aandacht het Biedermeier rouwstuk "Eeuwig licht" maken en tijdig afleveren op het gewenste adres.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
Standard Size approx:40cm
Medium Size: approx:50cm
Large Size: approx:60cm

Gerelateerde Producten