Rouwbloemen bestellen

Stuur rouwbloemen in Nederland: al onze rouwbloemen worden met zorg gemaakt door de beste lokale Fleurop bloemist. We leveren ook in kerken, rouwkamers of andere speciale locaties. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of andere specifieke wensen.

Stel zelf een rouwboeket samen

Stel zelf een mooi rouwboeket samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze. Het getoonde rouwboeket ligt een prijsklasse van € 65,00

Rouwboeket white

Arrangement van witte lelies op groepen verwerkt. Jaarrond leverbaar. Met de grootste zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Stel zelf een rouw arrangement samen

Stel zelf een mooi rouw arrangement samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze.

(het getoonde arrangement is beschikbaar vanaf € 275,00)

Rouwkrans Zacht Roze

Stijlvol, sereen en een blijk van respect: dat is een herdenkingskrans. Een royale krans voor het herdenken van overledenen. Een klassieke krans voor een ceremoniële herdenking of uitvaart. De samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen

Rouwkrans Warm rode tinten

Een herdenkingskrans samengesteld met warm rode bloemen van het seizoen.Een stijlvolle krans voor een ceremoniële herdenking of het afscheid van een bijzondere persoonlijkheid.

Rouwboeket Kleurrijk gebonden

Een kleurrijk samengesteld rouwboeket in liggende vorm. Een boeket in asymetrische vorm dat de liefde en het gemis reflecteert dat u voelt. Samensgesteld door de Lokale Fleurop Bloemist

Rouwbiedermeier zacht roze rozen

Een rouwbiedermeier samengesteld uit zacht roze rozen gecombineerd met bijmaterialen in dezelfde kleurstelling. Een mooi rouwstuk voor het afscheid van een dierbare verzorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement roze roos

Rozen, Waxflower, Gypsophyla

Rouwboeket sereen

Sereen wit rouwboeket dat liggend wordt gepresenteerd, met grootste zorg samengesteld door de Lokale Fleurop Bloemist. Bezorgd bij de Kerk, Uitvaarthuis, of crematorium.

Rouwarrangement - Sterretje baby

Een klein sterretje gemaakt met Hydrangea, Rozen, Gypskruid.

Rouwarrangement - Sweet Hartje

Een klein gestoken harte met o.a. Orchidee, Gypsophyla, en kleine bloemetjes van de witte Kalanchoe.

Rouwarrangement - Harten set

Een set van Harten een combinatie van Dianthus bloemen samen met Aconithum to een verbindingsstuk samengesteld.

Rouwarrangement Warm rood Ovaal

Een ware deken van warm rode bloemen met o.a. rozen en gerbera's zorgen voor een mooie bedekking van de rouwkist. Een mooi rouwstuk voor de afscheid van een dierbare.

Rouwbloemen - Kistbedekking met witte Avalanche roos

Grootbloemige witte Avalanche rozen in combinatie met Asparagus en andere groen materialen

Rouwbloemen - Kist bedekking Red Naomi Rozen

Rode rozen met groen materialen vormen een mooie geheel met de kist van de overledene.

Rouwkrans Bevrijding

Herdenkingskrans Bevrijding is een royaal bloemstuk en volledig omringd door grootbloemige witte rozen. Een stijlvolle krans voor een ceremoniële herdenking of het afscheid van een bijzondere persoonlijkheid. De herdenkingskrans wordt vaak gecombineerd met rouwlinten.

Rouwbloemen - Kistbedekking van kleurrijke rozen

Rozen in diverse zacht kleuren die als een deken de kist bedekken.

Rouwarrangement - Familie

Een verbonden set van ronde bloem bollen welke symbool staan voor Familieleden.Verschillende bloem keuzes mogelijk.

Sweetheart pink rouw arrangement

Roze hart van diverse bloemen in dit arrangement voor een mooi afscheid

Rouwarrangement - Wit rozen hart

Een open Hart van witte grootbloemige rozen in combinatie met gipskruid en groenmaterialen voor een warme liefde.

Rouwarrangement Warm Rozen hart

Een liefdevol rouw bloemstuk in de vorm van een Hart. Samengesteld uit rode rozen met randafwerking van blad,

Rouwarrangement - Vlinder

Een vlinder samengesteld van bloemen. Dit arrangement is ongeveer 65 cm in lengte.

Rouwarrangement Ovaal wit groot

Witte rozen in combinatie met witte Gerbera's vormen samen met witte bijmaterialen een deken van bloemen voor op de kist van de overledene. Voor een bloemrijke afsluiting.

Rouwarrangement Een Traan van rozen

Een traan van witte rozen, een meer symbolische vertolking van bloemen van uw verdriet bestaat er bijna niet. Dit rouw arrangement geeft een mooie invulling van uw emoties.

Rouwarrangement Ovaal in roze

Een smaakvol klassiek ovaal rouw arrangement met bloemen van het seizoen samengebracht ik dit mooi samengestelde Rouwstuk. Voor de uitvaart van en dierbare vriend of Familielid.

Rouwarrangement Ovaal witte Hemel

Een Witte Hemel vol van Bloemen dat wilde de arrangeur van dit rouw arrangement bewerkstelligen met deze creatie. Bloemen uit het seizoen in witte tinten mooi samengebracht in dit Rouwstuk

Rouwbiedermeier Gemengde kleurrijke rozen

Een sprankelend rond gestoken biedermeier van mooie gemengde rozen. Een arrangement voor en kleurrijk persoon die volop in het leven heeft gestaan. Voor een bijzonder afscheid.

Rouwbiedermeier Marine

De blauwe bloemen vertolken het water, de zee met witte accenten van rozen is dit een mooi arrangement voor iemand die de liefde voor de vaart niet kon weerstaan.

Rouwbiedermeier pittig roze tinten

De pittig roze kleurtinten van dit arrangement vertolken de mooie levens jaren en de herinneringen van de overledene. Een arrangement in de klassieke biedermeierstijl met zorg samengesteld door de Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Frivool witte rozen

Een compositie van Frivool witte rozen gecombineerd met bijpassende bijmaterialen in wit en groen kleur accenten. Voor een dierbare herinnering aan de overledene

Rouwbiedermeier Bloemstuk Warm rode rozen

Een uitvaart bloemstuk samengesteld in een biedermeier stijl met warm rode rozen in combinatie met diverse bijpassende groenmaterialen. Symbool voor een warm en liefdevol leven.

Rouw biedermeier Witte rozen

Samensteling: Witte rozen, Eupartorium en groenmaterialen

Rouwarrangement Dynamisch

Een verbluffend mooi arrangement met een mooie dynamische uitstraling. Dynamiek, krachtig en tegelijkertijd fragiel zijn een aantal mooie kenmerken van dit Rouwstuk.

Rouwarrangement Ovaal kleurrijk

De kracht die dit kleurrijke arrangement samengesteld uit verschillende bloemsoorten uitstraalt staat symbool voor de kracht van de overledene in haar of zijn leven. Rust Zacht.

Rouwarrangement Stijlvol zacht roze

Zachter warme tinten vormen de basis voor dit stijlvolle arrangement

Rouwarrangement zachte tinten

Een combinatie van bloemen aangepast aan het seizoen

Rouwarrangement Gloriosa

Ovaal op lijn gestoken, luchtig bloemstuk met felle kleuren en frêle materialen. Door de verschillende soorten ziet het arrangement er natuurlijk en veldachtig uit.

Rouwarrangement Exotisch Bloem

Een Rouwstuk dat past bij de uitvaart van een persoon met een exotische levensstijl. Iemand die altijd zonnig en vrolijk in het leven stond en positiviteit uitstraalde. Voor een zonnig en vrolijk afscheid.

Rouwarrangement Klassieke Rode rozen ovaal gestoken

Een tijdloos Rouwstuk met Rode Rozen in de hoofdrol gestoken in een ovale vorm en gecombineerd met mooie bijpassende groenmaterialen van grassen.

Rouwarrangement Bloemrijk gestileerd

De strakke lijnen en vormen van dit gestileerde rouw arrangement geven een zeer mooie kistbedekking weer met het zonnige hart van zonnebloemen een mooi rouwstuk voor een vrolijke persoonlijkheid.

Rouwarrangement Ovaal klassiek gegroepeerd

Een klassieker is dit Rouwstuk in wit met blauw accenten op lijn en in groepen zijn de bloemen verwerkt in dit ovaal vormige arrangement. Verzorgd en bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Ovaal Wit elegant.

Groepen van  bloemsoorten op lijn in witte tinten, gecombineerd met mooie bladsoorten maken van dit Rouwstuk een elegante vertoning bij de uitvaart van een dierbare.

Rouwarrangement Witte Rozen in druppelvorm

Een klassiek Rouwstuk van witte rozen in een druppelvorm gestoken. Vaak wordt deze Druppel als een traan gesymboliseerd voor het verlies van een geliefd familielid of vriend. Verzorgd en bezorgd door de Fleurop Bloemist

Rouwarrangement Wit ovaal.

Een Ovaal vormig gestoken Rouwstuk in witte tinten, met witte lelies als gebruikte hoofdbloem. Een ingetogen Rouwbloemstuk voor een waardig en rustig afscheid van een dierbare.

Rouwbloemen - Kistbedekking Orchidee

Een kistbedekking in een combinatie van mooi drijfhout stronken, Phalaenopsis orchideeën, Aechmea bloemen, Hydrangea en diverse blad materialen.

Rouwarrangement Tropisch Oranje ovaal gegroepeerd

Als een ware tropische deken van bloemen geeft dit vrolijke oranje kleurige Rouwstuk het mooie karakter van de overledene weer met een ware cocktail van bloemen.

Rouwarrangement kleurrijk

Samenstelling: Phalaenopsis, Delphinium, Roses, Astilbe en andere zomer bloemen

Rouwarrangement seizoen

Samenstelling van bloemen wisselt per seizoen

Rouwarrangement - Modern

Een tijdloos arrangement van gedroogde Fallopia (Japanse duizendknoop) stengels in combinatie met Phalaenopsis Orchidee en Gloriosa.

Sympathie boeket lelie

Rosa, lelie, Phlox, Veronica, Agapanthus, Vaas (optie)

Sympathie boeket rond

Samengesteld met een combinatie van bloemen van het seizoen

Zomerwind Rouwboeket

Een mooi samengesteld rouwboeket van zomerbloemen, een luchtige creatie van bloemen. Met grote zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Ontroerend dichtbij Druppel

Emoties mogen er zijn. Deze stijl met gecombineerde rozen houdt het gevoel dichtbij. Dit rouw arrangement past bij een emotioneel afscheid van een dierbare vriend of  familielid.

Rouwarrangement - Ontroerend dichtbij

Een speciaal rouwarrangement in een boomschors (kurk) samengesteld met kleurijke bloemen.

Rouwarrangement Stil landschap Druppel

Als of je uitkijkt over een stil landschap met de prachtige kleuren van veldbloemen door de natuur zo gemelleerd in kleur en soort samenstelling. Het perfecte plaatje.

Rouwarrangement Herinnering Ovaal

In dit arrangement staat elke pasteltint en bloem voor een fijne herinnering aan de overledene. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Rouwboeket Speciale Herinneringen

Een reflectie van alle speciale herinneringen die u heeft aan de overledene. Kleurrijk, Liefdevol en bijzonder. Onze Fleurop Bloemist stelt dit boeket met de grootste zorg en vakmanschap voor u samen.

Rouwarrangement - Eeuwige natuur Hart

Een eeuwige liefde voor de natuur is waar dit rouwstuk in hartvorm voor staat.

Rouwarrangement Eeuwige natuur

Voor een natuurliefhebber pur sang. Een rouw arrangement uit de eeuwige natuur die nooit stil staat en altijd in beweging is en altijd weer iets anders is.

Rouwarrangement - Wonderlijk mooi Beer met toefje

Een mooie beer draagt een klein toefje met bloemen voor de uitvaart.

Rouwarrangement | Wonderlijk mooi Kistbedekking

Pijn en verdriet. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi met deze kistbedekking.

Rouwarrangement Wonderlijk mooi Druppelvorm

Pijn en verdriet. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.

Rouwarrangement Afscheid ovaal

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag. Verzorgd en Bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Afscheid

Het afscheid nemen van een dierbare vriend of familielid is altijd zwaar. Dit mooie arrangement in wit met blauw achtige accenten vertolken jouw gevoelens met bloemen.

Rouwbiedermeier Schemerlicht

Voel het vertrouwen en de geborgenheid met dit prachtige stuk van kleuren in natuurlijk schemerlicht.

Rouwarrangement Verborgen aanwezig Gegroepeerd

Dit bloemstuk vertolkt je aanwezigheid bij een moment van afscheid die je persoonlijk niet kon bijwonen om dat afstand en tijd een te groot obstakel vormden.

Rouwboeket Verborgen aanwezig

Een rouwboeket dat symbool staat door de bijzondere bloemen samenstelling voor uw aanwezigheid, verdriet en liefde. Ondanks het feit dat u niet bij de uitvaart aanwezig kunt zijn.

Rouwarrangement Eeuwig licht Druppel

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en gele bloemsoorten. Voor een gedenkwaardig afscheid van een dierbaar familielid of vriend.

Rouwbiedermeier Eeuwig licht

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en gele bloemen. Met de allergrootste zorg samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Oneindig Gegroepeerd

Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft. Verzorgd en bezorgd door de Lokale Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Oneindig zachte tinten

Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft. Een mooi rouw arrangement voor een waardig afscheid.

Rouwarrangement Dankbaar Ovaal

Bij dit Rouwstuk zorgt zacht roze met wit voor een teder gevoel van dankbaarheid.

Rouwbiedermeier Dankbaar

Zacht roze met wit zorgt voor een teder gevoel van dankbaarheid. Verzorgt en bezorgt door de Lokale Fleurop Bloemist

Rouwarrangement - Groot verdriet Ster

Een ster van verdriet wordt gesymboliseerd door dit mooie rouwstuk.

Rouwbiedermeier Groot verdriet

Een arrangement in roze tinten met bloemen van het seizoen (wisselende samenstelling) waar woorden vaak tekort schieten bij een afscheid geeft dit arrangement met deze bloemen keuze uw verdriet en emoties weer.

Rouwarrangement - Allerliefste Hart

Een hart samengesteld met rode rozen. Een hart dat door de 3D gestoken methode een mooie weergave van het hart tentoon stelt.

Ik mis je Hele kistbedekking

Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze stijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag.

Rouwbiedermeier Ik mis jou

Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze biedermeierstijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag. Verzorgt en bezorgt door de Lokale Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement - Stilte Kruis

Een kruis van bloemen dat symbool staat voor de leegte en de stilte die er nu is ontstaan in het leven van de nabestaanden.

Rouwboeket Stilte van Witte bloemen

Een serene stilte en rust straalt dit boeket van witte rouwbloemen uit. Met grote liefde en vakmanschap samengesteld door de Lokale Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Vaarwel Druppelvorm

Een ingetogen afscheid, een vaarwel, een tot ziens, dit Rouwstuk heeft al deze boodschappen in zich.

Rouwbiedermeier Vaarwel

Een rouwarrangement van ingetogen witte bloemen in een rond gestoken biedermeier stijl. Een prachtig arrangement voor een ingetogen afscheid van een dierbare.

Sympathie boeket "Vaarwel" in vaas geschikt

Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen door de Fleurop Bloemist op de vaas geschikt. Een mooi boeket om de nabestaanden troost te

Rouwarrangement - Stille woorden Hart

Een stille getuige voor een persoon die met weinig woorden veel kon zeggen.

Rouwarrangement Stille woorden Ovaal

Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Dit Rouwstuk in de combinatie van zachter tinten vertaald dit moment. Verzorgd en Bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement | Omarm me | Fleurop Bloemist Flowers.NL

De krachtige kleuren van dit rouwarrangement vertalen de kracht van een steunende omarming. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Rouwbiedermeier Omarm me

De krachtige kleuren van deze sfeervolle biedermeier vertalen de kracht van een steunende omarming. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Volop in het leven Rouwboeket

Een rouwboeket dat de liefde volop in leven houd. Een Romantische zachte uitstraling. Met zorg en vakmanschap samengesteld door de lokale Fleurop Bloemist.

Sympathie boeket Volop in het leven Boeket in vaas

Een Sympathie boeket dient als troost voor de naaste Familie of vrienden bij het verwerken van het grote verlies dat zij moeten verwerken. Op vaas met zorg samengesteld door onze Fleurop Bloemist.

Rouwkrans Mooie momenten

Een stijlvolle rouwkrans met een frisse kleuren combinatie van Oranje en roze bloem accenten. De kleuren die symbool staan voor de prachtige herinneringen aan de overledene.

Rouwbloemen - Mooie momenten kistbedekking

Een ware deken van kleurrijke veldbloemen welke de rouwkist bedekken met bloemen.

Rouwarrangement Mooie momenten halve kistbedekking

Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten.Mooie momenten - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

Rouwarrangement Mooie momenten Druppel

Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten vertegenwoordigen de bloemen in dit prachtige rouwarrangement.

Rouwbiedermeier Mooie momenten

Een kleurrijk arrangement van een gemêleerde combinatie aan bloemsoorten als herinneringen aan de vele mooie momenten van het leven van de overledene.

Rouwarrangement Dierbaar Ovaal

De warme en bonte kleuren laten voor u het dierbare gevoel spreken. Een mooi ovaal Rouwstuk voor de uitvaart van een dierbare vriend of familielid.

Rouwbloemen- Kistbedekking Ajour

Een in Ajour stijl gemaakte kistbedekking met een verscheidenheid aan vormen materialen en kleuren.

Rouwbloemen- Kistbedekking Calla

Een sierlijk vlechtwerk van Calla (Zanthedesia) en staalgras en Diplocyclos vruchten vormt een mooie kistbedekking,

Rouwbloemen- Kistbedekking Vanda

Een prachtige kistbedekking van Vanda Orchideeën, Roze rozen, Hortensia Bloemen.

Rouwbloemen - Kistbedekking gemengd

Een mooie wit gemengde kistbedekking met o.a. Orchidee, Roos, Lelie, Antirrhinum groen materialen

Rouwboeket laten bezorgen

Ons assortiment met rouwbloemen of uitvaartbloemen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden. Hierover vind je meer informatie op: rouwwerk en karakter.

Bij de selectie van de stijl, kom je terecht op de rouwarrangementen pagina. Daar kun je de bindvorm kiezen, bijv. rouwboeket, biedermeier of kistbedekking.

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat echt bij iemand past.

Rouwboeket met lint

Wil je een mooi rouwboeket met lint bestellen? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint, kun je zelf tekst invullen die je op rouwlint wilt plaatsen.

 

Rouwbloemen bestellen

Wij bezorgen de rouwbloemen  altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen bij de Fleurop bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

Tijdens het bestel proces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .