Rouwbloemen bestellen - bezorgen

Al onze rouwbloemen worden met zorg gemaakt en bezorgd door de beste lokale uitvaart bloemist.

Wij bezorgen de rouwbloemen in heel Nederland op elke gewenst locatie. Zoals in kerken, uitvaartcentra, verzorgingshuizen, begraafplaatsen, rouwkamers of andere speciale locaties. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of andere specifieke wensen

 1. Rouwbloemen bezorgen

 2. Ons assortiment met rouwbloemen of uitvaartbloemen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden. Hierover vind je meer informatie op: rouwwerk en karakter.

  Bij de selectie van de stijl, kom je terecht bij rouwarrangementen. Daar kun je de bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeket, biedermeier of kistbedekking.

  Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat echt bij iemand past.

 3. Rouwbloemen met lint

 4. Wil je een mooi rouwstuk of rouwboeket met lint bestellen? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint, kun je zelf tekst invullen die je op rouwlint wilt plaatsen.

   

 5. Rouwbloemen bestellen

 6. Wij bezorgen de rouwbloemen  altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

  Tijdens het bestel proces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

  Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

  Heb je vragen of twijfel je ergens over? Stuur ons een WhatsApp of een email met de klantenservice .