Rouwboeket bestellen

Rouwboeketten zijn een eerbetoon dat sympathie uitstraalt.

Deze rouwboeketten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en maten. Samengesteld en bezorgd door de Lokale bloemist

Ook in momenten van verdriet en rouw staan we aan jouw zijde. Flowers.nl bied je de mogelijkheid aan om een rouwboeket te laten bezorgen door heel Nederland. Een rouwboeket sturen is eenvoudig en snel. Rouwboeketten versturen is een belangrijk onderdeel van het rouwproces en een mooie gepaste manier om afscheid te nemen van een dierbare. Onze professionele lokale bloemist zorgt ervoor dat het rouwboeket met de grootst mogelijke zorg wordt samengesteld van de beste kwaliteit bloemen.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat is een rouwboeket?

Een rouwboeket is een 'liggend boeket' en komt bij de uitvaart plechtigheid bij de kist te liggen. Omdat een rouwboeket een gebonden boeket is en tijdens de plechtig heden geen water krijgt (er wordt geen steekschuim gebruikt) is het belangrijk dat het pas op de dag voor de uitvaart wordt bezorgd door onze lokale uitvaartbloemist. Zoek je een rouwarrangement dat wel gebruik maakt van steekschuim? Kijk dan eens bij Druppel en Ovaalvormen, Biedermeierstijl, speciale vormen of bij een kistbedekking van bloemen.

Vandaag Rouwboeket laten bezorgen.

Bloemen voor een begrafenis of crematie. Ons assortiment met rouwboeketten of uitvaartbloemen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden.

Wij weten dat afscheid nemen van een overledene moeilijk en zwaar kan zijn. Het komt veelal onverwacht en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, dit terwijl je dat nog helemaal niet wilt? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat echt bij iemand past.

Zoek je een rouwarrangement dat wel gebruik maakt van steekschuim? Kijk dan eens bij Druppel en Ovaalvormen, Biedermeierstijl, speciale vormen of bij een kistbedekking van bloemen.

Rouwboeket met lint bestellen.

Wil je een mooi rouwboeket met lint bestellen of rouwkaart? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint of rouwkaart, kun je zelf tekst invullen die je op rouwlint of rouwkaart wilt plaatsen. Ook een rouwboeket met rode rozen behoort tot de mogelijkheden.

Hoe kan ik een Rouwboeket bestellen?

Tijdens het bestel proces van het rouwboeket hebben we wel wat extra informatie nodig.

Zorg er voor dat je bij het bestellen van het rouwboeket de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en adres van de locatie waar het rouwboeket bezorgd moet worden.

Wij bezorgen het rouwboeket  altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwboeket dus niet zelf op te halen bij de Fleurop bloemist. Onze bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

Je kunt bij de bestelling van een rouwboeket ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen. Liever geen rouwlint bij de bestelling van het rouwboeket, dan kan een persoonlijke rouwkaart wellicht uitkomst bieden.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem contact op via de klantenservice .