Rouwstuk bestellen - Druppel

Een klassiek of een modern rouwstuk in druppel vorm bestellen.

Een rouwstuk in de vorm van een druppel wordt vaak op de kist gelegd, maar is daarnaast ook geschikt om naast de kist neer te leggen. De bloemen worden in een houder met vochtig steekschuim gestoken en blijven daardoor langer houdbaar. De druppel vorm geeft door zijn eigenzinnige klassieke vorm een totaal andere beleving dan een rond rouwstuk.

Beschikbare afmetingen: Variërend van 50 tot 110 cm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rouwstuk bezorgen

Ons assortiment met rouw arrangementen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt in het assortiment rekening mee gehouden.

Onze rouwstukken zijn met de grootste zorg samengesteld en zijn een uitdrukking van liefde en respect voor de overledene. Wij hopen dat het rouwstuk troost en steun zal bieden in deze moeilijke tijd. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat het rouwstuk op de gewenste locatie en tijd wordt afgeleverd, zodat u zich kunt concentreren op het rouwproces. Wij bieden een grote variatie aan rouwstukken van bloemen, van traditionele rouwstukken tot moderne en unieke rouwstukken die speciaal zijn gemaakt voor de overledene. Onze professionele bloemisten zorgen ervoor dat elk rouwstuk met de grootste zorg wordt samengesteld en met respect wordt bezorgd.

Iemand verliezen, ongeacht de omstandigheden, het is zwaar en vaak moeilijk te bevatten. Hoe zeg je iemand voor altijd vaarwel, terwijl je dat helemaal niet wilt? Wij begrijpen de betekenis van zo'n moment en willen graag helpen bij het verzorgen van een zo mooi mogelijk afscheid. Wij maken een afscheid persoonlijk met bloemen, een afscheid met bloemen dat echt bij iemand past.

Rouwstuk arrangement met lint.

Bij het bestellen van een rouwstuk bij ons, bieden wij ook de mogelijkheid om een rouwlint toe te voegen. Onze rouwlinten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Het rouwlint is een aanvulling op het rouwstuk en biedt de mogelijkheid om de rouwstuk een persoonlijke touch te geven. Het rouwlint kan bijvoorbeeld de naam van de overledene dragen of een boodschap van troost.

Bij het bestellen van een rouwstuk, kunt je eenvoudig een rouwlint toevoegen door het selecteren. Onze professionele bloemisten zullen zorgvuldig het rouwlint bevestigen aan het rouwstuk, zodat het een prachtige aanvulling is op het rouwstuk. Wij hopen dat het rouwlint een extra touch van troost en respect zal bieden bij het rouwproces.

Het rouwlint is een aanvulling op het rouwstuk die kan helpen om een persoonlijke touch toe te voegen. Het kan de naam van de overledene of een boodschap van troost dragen, waardoor het een uniek en waardevol eerbetoon is aan de overledene. Wij hopen dat onze rouwlinten u kunnen helpen bij het uitdrukken van uw gevoelens van verdriet en rouw.

Rouwstuk bestellen.

Bij de selectie van de stijl, kom je terecht bij rouwarrangementen. Daar kun je de bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeket, biedermeier of kistbedekking of een rouwkrans.

Tijdens het bestel proces van een rouwarrangement hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen het rouwarrangement  altijd op een locatie van uw keuze bijv. een kerk, rouwcentrum of crematorium. Je hoeft de rouwarrangement dus niet zelf op te halen bij de bloemist.

Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat het rouwarrangement op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn. Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen aan je rouw arrangement.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .

Wil je een ander soort rouwbloemen dan een rouwstuk bestellen? Dan kun je een andere bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeket of zoek je een rouwbiedermeier. Een rouwhart, rouwkruis , ster of vlinder of een andere speciale vorm behoort ook tot de mogelijkheden kistbedekking van bloemen. Een rouwkrans of herdenkingskrans is zeker een goede optie als bloemen voor een uitvaart of begrafenis.