Rouwbloemen - Rouwstuk bestellen - Druppel of Ovaal

Een ovaal of Druppel vormige rouw bloemstuk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.

Rouwstuk in ovaal of druppelvorm

Klassieke rouw arrangementen zijn vaak druppel- of Ovaalvormige bloemstukken, zonder al te veel verschillende bijmaterialen. Een royaal vormgegeven klassiek Rouwstuk is ook zeer geschikt als kistbedekking.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rouwstuk bezorgen

Klassiek rouw bloemwerk oogt bijna altijd heel bloemrijk, vol en compact. De meest gebruikte vorm is een Druppelvorm. Bij de bloemkeuze wordt er veelal uitgegaan van één hoofdbloem soort aangevuld met slechts enkele bijmaterialen en meestal in een warme kleur of wit tinten die wordt gecombineerd met diverse bladsoorten.

Ons assortiment met rouw arrangementen is ingedeeld op basis van stijlen. Biedermeijer rouwarrangement Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden.

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat echt bij iemand past.

Rouwstuk arrangement met lint.

Wil je een mooi rouwarrangement met lint bestellen? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint, kun je zelf tekst invullen die je op rouwlint wilt plaatsen.

 

Rouwstuk bestellen.

Bij de selectie van de stijl, kom je terecht bij rouwarrangementen. Daar kun je de bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeket, biedermeier of kistbedekking of een rouwkrans.

Tijdens het bestel proces van een rouwarrangement hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen het rouwarrangement  altijd op een locatie van uw keuze bijv. een kerk, rouwcentrum of crematorium. Je hoeft de rouwarrangement dus niet zelf op te halen bij de bloemist.

Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat het rouwarrangement op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn. Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen aan je rouw arrangement.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .

Wil je een ander soort rouwbloemen dan een rouwstuk bestellen? Dan kun je een andere bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeket of zoek je een rouwbiedermeier. Een rouwhart, rouwkruis , ster of vlinder of een andere speciale vorm behoort ook tot de mogelijkheden kistbedekking van bloemen. Een rouwkrans of herdenkingskrans is zeker een goede optie als bloemen voor een uitvaart of begrafenis.