Kransen online Bestellen

De mooiste kransen in diverse formaten en kleur samenstellingen. Onze Lokale Fleurop bloemist zorgt voor een vakkundige levering met de allergrootste zorg samengesteld.
Er zijn diverse soorten kransen, waaronder de herdenkingskrans en de rouwkrans. Een herdenkingskrans wordt veelal klassiek gebonden met strak gestoken bladmateriaal rond een deel van de kransvorm en een bloementoef op het andere deel. Het is gebruikelijk om linten te bevestigen aan de krans, deze kan ook staan of hangen. We zien de herdenkingskrans meestal op dagen als Dodenherdenking of Allerheiligen

Stel zelf een rouwkrans samen

Stel zelf een mooie rouwkrans samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze.

Rouwkrans Zacht Roze

Stijlvol, sereen en een blijk van respect: dat is een herdenkingskrans. Een royale krans voor het herdenken van overledenen. Een klassieke krans voor een ceremoniële herdenking of uitvaart. De samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen

Rouwkrans Bevrijding

Herdenkingskrans Bevrijding is een royaal bloemstuk en volledig omringd door grootbloemige witte rozen. Een stijlvolle krans voor een ceremoniële herdenking of het afscheid van een bijzondere persoonlijkheid. De herdenkingskrans wordt vaak gecombineerd met rouwlinten.

Rouwkrans Warm rode tinten

Een herdenkingskrans samengesteld met warm rode bloemen van het seizoen.Een stijlvolle krans voor een ceremoniële herdenking of het afscheid van een bijzondere persoonlijkheid.

Rouwkrans Witte bloemen

Een herdenkingskrans van witte bloemen. samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen

Rouwkrans Mooie momenten

Een stijlvolle rouwkrans met een frisse kleuren combinatie van Oranje en roze bloem accenten. De kleuren die symbool staan voor de prachtige herinneringen aan de overledene.

Rouwkrans Roze Hart

Een herdenkingskrans  van licht roze bloemen in een hartvorm. samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen

Rouwkrans Natuurlijke Warmte

Een rouwkrans in ajourstijl van warme bloemtinten voor een warm en liefdevol persoon. De samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen.

Rouwkrans Fuweel

Een rouwkrans met een fluweel look  door het gebruik van roze en rode bloemen. De samenstelling van bloemen kan worden aangepast door de bloemist in verband met de beschikbare seizoensbloemen.

Rouwkrans Abrikoos

Een rouwkrans in ajourstijl in witte en Abrikoos kleurige tinten. De krans wordt vaak gecombineerd met rouwlinten. De samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen.

Kransen voor de begrafenis.

Als u op zoek bent naar een sympathiek arrangement dat zich onderscheidt van de menigte, is een rouwkrans een prachtige aanvulling op de herdenkingsdienst. Kransen van bloemen zijn ook geschikt voor bezichtigingen en de begraafplaats. Maar veel mensen weten niet dat herdenkingskransen zijn ontworpen met behulp van hoogwaardig steek schuim, dat water vasthoudt en bloemen vers houdt, zelfs nadat deze dienst is afgelopen.

Kies een ring van bloemen, Rouwkrans.

Stuur een cirkelvormige krans van bloemen om de geesten van alle aanwezigen op te heffen, of een hartvormige herdenkingskrans om je liefde en toewijding uit te drukken. Laat zien dat je liefde voor de hebt overledene standhoudt met een symbolische eindeloze bloemenkrans. Kies het arrangement in een favoriete kleur, of een gemengde rouwkrans, boordevol verse bloemen. Een herdenkingskrans is een passend eerbetoon voor mannen, vrouwen. Sommige rouw kransen zien er erg mannelijk uit, terwijl anderen licht en vrouwelijk zijn, zoals onze hartvormige rouwkransen.