Krans online bestellen

Ben je opzoek naar een rouwkrans voor een uitvaart of herdenking?

Een rouwkrans is een eerbetoon aan een overleden dierbaar persoon. Onze rouwkransen zijn handgemaakt met de grootste zorg en aandacht, en kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Wij begrijpen dat het verlies van een geliefde een moeilijke tijd is, en hopen dat onze kransen een steun kunnen zijn in jouw rouwproces. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen of speciale verzoeken hebt.  Meer informatie over rouwkransen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soorten Rouwkransen.

Er zijn diverse soorten kransen, waaronder de herdenkingskrans en de rouwkrans. Een herdenkingskrans wordt veelal klassiek gebonden met strak gestoken bladmateriaal rond een deel van de kransvorm en een bloementoef op het andere deel. Het is gebruikelijk om linten te bevestigen aan de krans, deze kan ook staan of hangen. We zien de herdenkingskrans meestal op dagen als Dodenherdenking of Allerheiligen

Kransen voor de begrafenis.

Als u op zoek bent naar een sympathiek arrangement dat zich onderscheidt van de menigte, is een rouwkrans een mooie aanvulling op de herdenkingsdienst. Kransen van bloemen zijn ook geschikt voor bezichtigingen en de begraafplaats. Maar veel mensen weten niet dat herdenkingskransen zijn ontworpen met behulp van hoogwaardig steek schuim, dat water vasthoudt en bloemen vers houdt, zelfs nadat deze dienst is afgelopen.

Rouwkrans, een ring van bloemen.

Stuur een cirkelvormige krans van bloemen om de geesten van alle aanwezigen op te heffen, of een hartvormige herdenkingskrans om je liefde en toewijding uit te drukken. Laat zien dat je liefde voor de hebt overledene standhoudt met een symbolische eindeloze bloemenkrans. Kies het arrangement in een favoriete kleur, of een gemengde rouwkrans, boordevol verse bloemen. Een herdenkingskrans is een passend eerbetoon voor mannen, vrouwen. Sommige rouw kransen zien er erg mannelijk uit, terwijl anderen licht en vrouwelijk zijn, zoals onze hartvormige rouwkransen.

Rouw Krans bestellen

Rouwkrans zijn uitermate geschikt om neer te zetten op of bij de kist van de overledene. Een Rouwkrans heeft een ronde vorm en wordt op steekschuim gestoken waardoor het langer mooi blijft. In ons assortiment vindt u Rouwkrans in prachtige kleuren en met verschillende soorten bloemen. Rouwkrans met o.a. rozen, calla's of mooie witte lelies, pastelroze, warm rood of mooi gemengde kleuren. Voeg een persoonlijke boodschap aan de Rouwkrans  toe op een rouwkaart of een rouwlint. Een rouwlint bestaat uit twee slippen.

Rouwkrans bezorgen

Wij bezorgen de Rouwkrans op elk gewenst adres in Nederland. Een rouw biedermeier bestelt je eenvoudig en veilig bij ons online. Onze professionele bloembinders maken van iedere Rouwkrans een mooi geheel. Verse bloemen van de veiling worden met zorg samengesteld en gebonden tot een Rouwkrans.

Laat de Rouwkrans bezorgen bij de kerk, crematorium, uitvaartcentra of op een gewenst huisadres. Rouwkransen kunnen wij vaak dezelfde dag nog bezorgen, indien u voor 13.00 uur bestelt.


Hoe kan ik een Rouwkrans bestellen?

Tijdens het bestel proces van de Rouwkrans hebben we extra informatie nodig.

Zorg ervoor dat je de volgende gegevens tijdens het bestellen van een rouwkrans bij de hand hebt:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en adres van de locatie waar bezorgd moet worden.

Wij bezorgen de Rouwkrans altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de Rouwkrans dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouw bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

Bij het bestellen van een Rouwkrans kun je ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .


Andere bindvormen en stijlen.


Wil je een ander soort rouwbloemen dan een Rouwkrans bestellen? Bij de selectie van de stijl, kom je terecht bij rouwarrangementen. Daar kun je de bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeketbiedermeier of kistbedekking. Of een rouwhart, rouwkruis , ster of vlinder of een andere speciale vorm behoort ook tot de mogelijkheden. Een rouwstuk in ovale vorm of druppel vorm zijn zeker goede opties als bloemen voor een uitvaart of begrafenis.