Speciale vormen

Zoekt je bloemen voor een BEGRAFENIS of UITVAART in een speciale vorm? Een Hart, Beer, Vlinder,Kruis, Ster of Engel

Rouw arrangementen speciale vormen

Rouw arrangementen zijn door ons te maken in verschillende speciale symbolische vormen.  De mogelijkheden zijn groot. Indien je een kleiner rouw bloemstuk wenst, kunt je altijd even contact met ons opnemen. Wij maken het Rouw bloemstuk graag voor u op maat.


lees meer over

Rozenhart bezorgen

lees meer over

Ster van bloemen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock

Hart, Ster of Vlinder van bloemen.

Er zijn veel verschillende vormen beschikbaar zoals, Hart, Beer, Vlinder, Kruis, Ster, Engel, bel voor meer informatie of beschikbaarheid met onze klantenservice

Rouwhart van rozen bezorgen op locatie

Je kunt een hart van rozen laten leveren op locatie bij het uitvaartcentrum, rouwcentrum of een huisadres in Nederland. Wij zorgen dat dit rouw hart, ster of vlinder netjes en tijdig op de afgesproken locatie wordt geleverd. Indien je voor 13:00 besteld bezorgen wij de rouw hart, ster of vlinder bestelling zo nodig nog dezelfde dag.

Hoe kan ik een rouwhart, ster of vlinder bestellen?

Een ster van bloemen als symboliek voor de goddelijke aanwezigheid. Een hart van rozen voor een persoon die een speciaal plekje in je hart blijft houden. Of een vlinder van bloemen als symboliek voor het leven na de dood.

Bij het bestellen van een rouwhart, rouwster of rouwvlinder hebben we  extra informatie nodig.

Zorg ervoor dat je bij het bestellen van een speciale rouwstuk de volgende gegevens voorhanden hebt:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en adres van de locatie waar het speciale rouwstuk bezorgd moet worden

Wij bezorgen het rouw hart, ster of vlinder altijd op een locatie van uw keuze bijvoorbeeld: bij een kerk, rouwcentrum of crematorium. Je hoeft het rouw hart, ster of vlinder dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat het rouw hart, ster of vlinder op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen bij het bestellen van het speciale rouwstuk of twijfel je ergens over? WhatsApp met ons of neem contact op via de klantenservice .

Wil je een ander soort rouwbloemstuk dan een rouwhart of rouwster bestellen? Daar kun je een andere bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeket of zoek je een rouwbiedermeier. Een rouwhart, rouwkruis , ster of vlinder of een rouwstuk in speciale vorm, we hebben ook de volgende mogelijkheden zoals een kistbedekking van bloemen. Een rouwkrans of herdenkingskrans is zeker een goede optie als bloemen voor een uitvaart of begrafenis.