Rouwstuk "Sterretje baby"

Fleurop Flowers.NL
91358
9110023769332
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit Rouwstuk "Sterretje baby".

Dit prachtige rouwstukje Sterretje baby is speciaal gemaakt voor een uitvaart van een baby of om te versturen als eerbetoon aan een jong overleden kind. De tijdloze en unieke vorm van de ster maakt dit rouwstukje tot een bijzonder en emotioneel cadeau.

Met zijn zachte groene tinten en mooie witte rozen zal dit rouwstukje zorgen voor een tastbare herinnering aan het overleden kind. Het rouwstukje Sterretje baby is vervaardigd uit de allerhoogste kwaliteit materialen, waardoor het een duurzaam en tijdloos stuk is.

De afmeting van het rouwstukje is ideaal om op een gedenkplek te plaatsen of om op een grafje te leggen. Het is ook mogelijk om het rouwstukje te versturen als een uitdrukking van medeleven en steun aan de ouders en familie van het overleden kind.

Dit bijzondere rouwstukje is een waardig eerbetoon aan een klein engel en zal de herinnering aan het overleden kind voor altijd in stand houden. Laat je inspireren door de schoonheid en de betekenis van dit unieke rouwstukje.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Sterretje baby" bezorgen.

Het Rouwstuk "Sterretje baby" maken we met groenmaterialen en diverse (kleuren) bloemen. In verband met de beschikbaarheid van bloemen is het mogelijk dat het rouwarrangement iets af kan wijken van de foto. Desalniettemin proberen we het Rouwstuk "Sterretje baby" zo goed mogelijk na te bootsen zoals die op voorbeeld is weergegeven.

Aangezien Rouwstuk "Sterretje baby" is gestoken op steekschuim, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het Rouwstuk "Sterretje baby" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal Rouwstuk "Sterretje baby" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
afmetingen
  • 40-45 cm
  • 50-55 cm
  • 60-65 cm

OASIS® BIO Steekschuim is 51,5% biologisch afbreekbaar binnen 365 dagen en 91% in 3 jaar.
Ondergrond is 100% biologisch afbreekbaar
Geschikt voor alle duurzame arrangementen

Gerelateerde Producten