Een afscheid 'Zoals je was'

Wij begrijpen wat zo'n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen.

De overledene trad niet graag op de voorgrond. Voor hem of haar geen gedoe. Zij/hij was iemand die met kleine dingen snel tevreden was en er in stilte van genoot. Kortom een mooi, ingetogen mens.

Ik mis je Hele kistbedekking

Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze stijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag.

Rouwbiedermeier Vaarwel

Een rouwarrangement van ingetogen witte bloemen in een rond gestoken biedermeier stijl. Een prachtig arrangement voor een ingetogen afscheid van een dierbare.

Rouwarrangement Ovaal witte Hemel

Een Witte Hemel vol van Bloemen dat wilde de arrangeur van dit rouw arrangement bewerkstelligen met deze creatie. Bloemen uit het seizoen in witte tinten mooi samengebracht in dit Rouwstuk

Rouwarrangement Vaarwel Druppelvorm

Een ingetogen afscheid, een vaarwel, een tot ziens, dit Rouwstuk heeft al deze boodschappen in zich.

Sympathie boeket "Vaarwel" in vaas geschikt

Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen door de Fleurop Bloemist op de vaas geschikt. Een mooi boeket om de nabestaanden te troosten.

Rouwbiedermeier Ik mis jou

Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze biedermeierstijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag. Verzorgt en bezorgt door de Lokale Fleurop Bloemist.