Natuurlijk - Rouwwerk

Je hield van de natuur. In al haar pracht. Buiten, daar wilde je zijn. Daar voelde je je op je gemak. Daarom haalde je buiten ook vaak naar binnen. Een natuurmens pur sang.

Sympathie boeket Volop in het leven Boeket in vaas

Een Sympathie boeket dient als troost voor de naaste Familie of vrienden bij het verwerken van het grote verlies dat zij moeten verwerken. Op vaas met zorg samengesteld door onze Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Stille woorden Ovaal

Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Dit Rouwstuk in de combinatie van zachter tinten vertaald dit moment. Verzorgd en Bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Stil landschap Druppel

Als of je uitkijkt over een stil landschap met de prachtige kleuren van veldbloemen door de natuur zo gemelleerd in kleur en soort samenstelling. Het perfecte plaatje.

Rouwarrangement - Eeuwige natuur Hart

Een eeuwige liefde voor de natuur is waar dit rouwstuk in hartvorm voor staat.

Rouwarrangement Eeuwige natuur

Voor een natuurliefhebber pur sang. Een rouw arrangement uit de eeuwige natuur die nooit stil staat en altijd in beweging is en altijd weer iets anders is.

Rouwbiedermeier Schemerlicht

Voel het vertrouwen en de geborgenheid met dit prachtige stuk van kleuren in natuurlijk schemerlicht.

Rouwarrangement - Vlinder Schermerlicht

Schemerlicht vlinder samengesteld van bloemen in zachte tinten. +/- 65 cm in lengte.

Zomerwind Rouwboeket

Een mooi samengesteld rouwboeket van zomerbloemen, een luchtige creatie van bloemen. Met grote zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Rouwkrans Stil landschap

Een stijlvolle ajour rouwkrans met een frisse kleuren combinatie van natuurlijke tinten. De kleuren die symbool staan voor de prachtige herinneringen aan de overledene.