Rouwkrans "Stil landschap"

Fleurop Flowers.NL
500894111
9110023777184
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel deze Rouwkrans "Stil landschap"

De rouwkrans "Stil Landschap" is een prachtige rouwkrans die is gebonden in een natuurlijke en luchtige stijl. Deze krans is ontworpen om een gevoel van rust en vrede uit te stralen, net als een stil landschap. De krans is samengesteld met vrolijke bloemen van het seizoen die zorgvuldig zijn geselecteerd om een prachtige en indrukwekkende rouwkrans te creëren. De bloemen zijn in natuurlijke kleuren gekozen en geven een gevoel van eenvoud en eerlijkheid.  Het is een gepaste manier om eer te betuigen aan de overledene en te laten zien dat ze nooit vergeten zullen worden. Dit is een rouwkrans die een prachtige aanvulling zal zijn op een begrafenis of crematie ceremonie.

Stijl groep: Natuurlijk,

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwkrans "Stil landschap" bezorgen.

De rouwkrans "Stil landschap" maken we met groenmaterialen en diverse (kleuren) bloemen. In verband met de beschikbaarheid van bloemen is het mogelijk dat de rouwkrans iets af kan wijken van de foto. Desalniettemin proberen we de rouwkrans"Stil landschap" zo goed mogelijk na te bootsen zoals die op voorbeeld is weergegeven. Ook kun je eenvoudig een bedrukt rouwlint toevoegen door middel van het ingeven van de tekst bij de optie; bedrukt rouwlint.

Rouwkrans"Stil landschap"  wordt de uitvaartleider op een speciale standaard geplaatst achter of nabij de rouwkist. In vrijwel alle uitvaart centra in Nederland zijn deze 'stands' aanwezig. Omdat de bloemen in rouwkrans "Stil landschap" zijn gestoken op steekschuim, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de rouwkrans "Stil landschap" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

De beste klantwaardering met een score van 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
Standard Size approx:40cm
Medium Size: approx:50cm

Gerelateerde Producten